Hangi yoldan hamile kaldınız?Doğal mı Tedavi mi? Detaylı içerik , lütfen oylayalım.

Hangi Yolla Hamile Kaldınız?

• Ankete Katılan
    1.177
Bende tamamen doğal yollardan hamile kaldım .Hatta 9 sene korunduktan sonra. yakınlarım hep senin çocuğun olmaz tedavi görürsün diyorlardı. Ama bebişim hiç üzmeden bizi onları utandırarak geldi bize. Sağ salim de bir kucağımıza alabilsek dünyalar benim olucak. :CüvCüv:

12 yaşından beri pko için tedavi gören (aşırı olan kanamaları durdurmak için)
3-4 ayda bir ilaçlarla adet olan ben
şubatta bebeğe karar verip nisanda mutlu haberi aldım
ben dr um ve etrafımdaki herkes şaşırdı
1 yıl sonra tedaviye başlanacak diye bekliyordum ben
hatta hamile olduğumu öğrendiğimde 2,5 aydır adet olmuyordum
rastgele yapılan bi test ile 4+2 haftalık hamile olduğum ortaya çıktı

şimdi;
bebeğim kollarımda çok şükür ama ben hala inanamıyorum rüyada gibiyim
kimse umudunu kaybetmesin
rabbim ol dedi mi olur

allahım hayırlısıyla sağlıkla tüm isteyenlere nasip etsin inşallah:Saruboceq:

Hikayeleriniz çok güzell. İkinizi de tebrik ediyorumm. a.s.

umutsuzbahar ; sağlıkla bebeğini kucaklarsın dilerim.. :Saruboceq:

adamel ; yavruna uzun ve sağlıklı , huzurlu , güzel bir gelecek dilerim. :Saruboceq:

bende normal yoldan hiç uğraşmadan kaldım.şu an büyük bir sabırla bekliyoruz göreceğimiz günü inş. en kısa zaman Allah bütün isteyenlere bu duyguyu tattırsı hayırlı evlatlar nasip etsin.

Amin canım inşallah. :1hug: Tebrikler , sağlıkla kucaklamanı diliyoruz. :Saruboceq:

lücian kullanıcısından alıntı Mesajı göster
1,5 yıllık evlıyım hala tık yok eşimde iltihap cıktı ama gıdıp tedavi olmuyor
canım sen bebek istiyorsan eğer eşinde eninde sonunda ikna olacaktır. Ama yeterki sen çok istediğine inandır onu . Sonuçta bebek sahibi olmak her kadının doğal isteği. eşinin yaşını bilmiyorum ama kendini genç hissediyor olabilir bebek için. şöyle bir 30-35 olsun o zaman zaten kendisi ister senden önce merak etme.

hepinize merhaba kızlar bi konuda düşüncelerinizi tecrübelerinizi paylaşmak istiyorum. 1.5 yıllık evliyim, bebişimizin olmasına karar verdik ama bende müthiş bi düzensizlik var mesela en sonki regl imi 3ay aradan sonra oldum.her neyse doktora gittim tadaviye başladık hatta direkt olarak yumurta takibine başladı sonra testler filmler falan bişiler yaptı tüplerde kanallarda falan çok şükür bi sorun yokmuş. herneyse bana serophene isimli yumurta geliştirme ilcı verdi ve sonunda 2yumurtamda gelişme olduğunu söyledi hemen akabinde de çatlatma iğnesini vurun ertesi gün aşılamaya gel dedi. yani anlayamadığım iğneden sonra kendimiz bi deneme yapmicakmıydık gün aşırı durumları falan oluyor ya hani anlarsınız işte:utangac : bana hiç bi sorunumun olmadığını söylemesine rağmen neden direkt aşılamaya gitti bende yaptırmak istemedim ve doktorumu değiştiricem galiba.... bu konuda ki duygu ve düşüncelerinizi benimle paylaşırsanız çok sevinirim:teytey:

bende 11 sene sonra doğal yolla hamile kaldım 2 tüp bebek 3 aşılamadan sonra bebeğim anne boşuna uğraşma doğal yolla geleceğim size demiş ahhhhhhh bilsem o kadar acı çekermiydim tedavilerde

canım merhaba zonguldağın neresindesin hangi doktora gidiyorsun hemen aşılama demiş sana:1shok:

bende 11 sene sonra doğal yolla hamile kaldım 2 tüp bebek 3 aşılamadan sonra bebeğim anne boşuna uğraşma doğal yolla geleceğim size demiş ahhhhhhh bilsem o kadar acı çekermiydim tedavilerde

Canımm çok sevindimm. :sm_cool: Rabbim bağışlasın sana meleğini. :Saruboceq:

1.5 senelik uğraş,prolaktin tedevisi,1 ay klomen ve çatlatma iğnesi derken hiç bir ilaçç kullanmadığım şubat ayında hamile kaldım.Artık ilacın etkisimi oldu bilmiyorum.Sanırım zamanı gelince oluyor.Allah hepininzin yüzünü tez vakitte güldürsün.

Canım tebrikler. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Aminn inşşallahh. Darısı bizlerin başına. :teytey:

canım eşim 24 yasında ben ise 25 yasındayım o 35 olana kadar ben dogurganlıgımı yitiririm:roflol: daha o cocuk bı cocukla evlendıgımı ynı anlıyorum bende genc anne olmak ıstıyorum cocugumla buyumek ama hayırlısı :sm_cool:

canım adına çok sevindim bende tedavi görüyorum 3 ay kloman ve çatlatma iğnesi kullandım iğnem ovitrelle bakalım bu ay da olmazsa aşılama olacak allahımdan dileğim isteyen herkesin bebek sahibi olması hakkımızda hayırlısı..

merhaba blue-eye öncelikle teşekkür ederim benimle ilgilendiğin için... ben zonguldak merkezde oturuyorum aslen afyonluyum tıp fakültesine gittim birde kadın doğum anabilim dalı başkanı benimki neyse bildiğim ve duyduğum kadarı ile o ilaç ve iğneden sonra kişiler kendi denemelerini yapıyor bunun sonucunda olmaz ise sonra başka tedaviler düşünülebilir değilmi ...offf kafam çok karışık bilmediğin bi şehirde tek başına bişilerle mücadele etmek ne kadar zormuş kendime olan güvenimi yitiriyorum artık....

begim; çok sevindin senin adına ALLAH sağlıkla mutlulukla kucağında görmeyi nasip etsin ıNŞAALLAH sende bizim için dua et bizde bu mutluluğu yaşıyalım....

ben de hiç hamiş kalamadım daha 18 aylık evliyiz 17 aydır uğraşıyoruz ALLAH herkeze nasip etsin inşallah senağlama

Mıkro....ılk deneme....kısaprotokol...ve mutlu son ınŞ....allah ısteyenlerede nasıb etsın...

ben bir mucize eseri hamile kaldım.iKı SENEDıR ÇOK BEKLEDıK,ıKı KERE HÜSRANLA SONUÇLANAN ıKı TÜP BEBEK DENEMESı VE TAM 3. TÜP BEBEĞE BAŞLAYACAKTIM BıR BAKTIM NORMAL HAMıLE KALMIŞIM.üSTELıK VERıLEN ıLAÇLARIN ETKıSı YOKMUŞ.ıKıNCı DENEMEMDEN TAM 6 AY SONRA HAMıLE KALDIM..ALLAH TÜM ıSTEYENLERıN KUCAKLARINI BOŞ BIRAKMASIN....

ben de hiç hamiş kalamadım daha 18 aylık evliyiz 17 aydır uğraşıyoruz ALLAH herkeze nasip etsin inşallah senağlama

Canım inşallah en kısa zamanda sen de meleğine kavuşursun. :Saruboceq:

Mİkro....İlk deneme....kısaprotokol...ve mutlu son İnŞ....allah İsteyenlerede nasİb etsİn...

Aminn inşallah. :Saruboceq: Canım tebrikler. :hooray: Sağlıkla kucaklamanı dilerim canım benim. :Saruboceq: Şeniz

Çok güzel bir mucize canım. Çoğu kişiye de umut. Tebrik ediyorum. Sağlıkla kucaklarsın dilerim canım. :Saruboceq:

Tebrikler bitanem. Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah Allahım. :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…