- 24 Şubat 2009
- 283
- 3
- 44
Bende tamamen doğal yollardan hamile kaldım .Hatta 9 sene korunduktan sonra. yakınlarım hep senin çocuğun olmaz tedavi görürsün diyorlardı. Ama bebişim hiç üzmeden bizi onları utandırarak geldi bize. Sağ salim de bir kucağımıza alabilsek dünyalar benim olucak. :CüvCüv:
12 yaşından beri pko için tedavi gören (aşırı olan kanamaları durdurmak için)
3-4 ayda bir ilaçlarla adet olan ben
şubatta bebeğe karar verip nisanda mutlu haberi aldım
ben dr um ve etrafımdaki herkes şaşırdı
1 yıl sonra tedaviye başlanacak diye bekliyordum ben
hatta hamile olduğumu öğrendiğimde 2,5 aydır adet olmuyordum
rastgele yapılan bi test ile 4+2 haftalık hamile olduğum ortaya çıktı
şimdi;
bebeğim kollarımda çok şükür ama ben hala inanamıyorum rüyada gibiyim
kimse umudunu kaybetmesin
rabbim ol dedi mi olur
allahım hayırlısıyla sağlıkla tüm isteyenlere nasip etsin inşallah:Saruboceq:
bende normal yoldan hiç uğraşmadan kaldım.şu an büyük bir sabırla bekliyoruz göreceğimiz günü inş. en kısa zaman Allah bütün isteyenlere bu duyguyu tattırsı hayırlı evlatlar nasip etsin.
1,5 yıllık evlıyım hala tık yok eşimde iltihap cıktı ama gıdıp tedavi olmuyor
canım sen bebek istiyorsan eğer eşinde eninde sonunda ikna olacaktır. Ama yeterki sen çok istediğine inandır onu . Sonuçta bebek sahibi olmak her kadının doğal isteği. eşinin yaşını bilmiyorum ama kendini genç hissediyor olabilir bebek için. şöyle bir 30-35 olsun o zaman zaten kendisi ister senden önce merak etme.lücian kullanıcısından alıntı Mesajı göster
1,5 yıllık evlıyım hala tık yok eşimde iltihap cıktı ama gıdıp tedavi olmuyor
canım merhaba zonguldağın neresindesin hangi doktora gidiyorsun hemen aşılama demiş sana:1shok:hepinize merhaba kızlar bi konuda düşüncelerinizi tecrübelerinizi paylaşmak istiyorum. 1.5 yıllık evliyim, bebişimizin olmasına karar verdik ama bende müthiş bi düzensizlik var mesela en sonki regl imi 3ay aradan sonra oldum.her neyse doktora gittim tadaviye başladık hatta direkt olarak yumurta takibine başladı sonra testler filmler falan bişiler yaptı tüplerde kanallarda falan çok şükür bi sorun yokmuş. herneyse bana serophene isimli yumurta geliştirme ilcı verdi ve sonunda 2yumurtamda gelişme olduğunu söyledi hemen akabinde de çatlatma iğnesini vurun ertesi gün aşılamaya gel dedi. yani anlayamadığım iğneden sonra kendimiz bi deneme yapmicakmıydık gün aşırı durumları falan oluyor ya hani anlarsınız işte:utangac : bana hiç bi sorunumun olmadığını söylemesine rağmen neden direkt aşılamaya gitti bende yaptırmak istemedim ve doktorumu değiştiricem galiba.... bu konuda ki duygu ve düşüncelerinizi benimle paylaşırsanız çok sevinirim:teytey:
bende 11 sene sonra doğal yolla hamile kaldım 2 tüp bebek 3 aşılamadan sonra bebeğim anne boşuna uğraşma doğal yolla geleceğim size demiş ahhhhhhh bilsem o kadar acı çekermiydim tedavilerde
1.5 senelik uğraş,prolaktin tedevisi,1 ay klomen ve çatlatma iğnesi derken hiç bir ilaçç kullanmadığım şubat ayında hamile kaldım.Artık ilacın etkisimi oldu bilmiyorum.Sanırım zamanı gelince oluyor.Allah hepininzin yüzünü tez vakitte güldürsün.
canım sen bebek istiyorsan eğer eşinde eninde sonunda ikna olacaktır. Ama yeterki sen çok istediğine inandır onu . Sonuçta bebek sahibi olmak her kadının doğal isteği. eşinin yaşını bilmiyorum ama kendini genç hissediyor olabilir bebek için. şöyle bir 30-35 olsun o zaman zaten kendisi ister senden önce merak etme.
1.5 senelik uğraş,prolaktin tedevisi,1 ay klomen ve çatlatma iğnesi derken hiç bir ilaçç kullanmadığım şubat ayında hamile kaldım.Artık ilacın etkisimi oldu bilmiyorum.Sanırım zamanı gelince oluyor.Allah hepininzin yüzünü tez vakitte güldürsün.
ben de hiç hamiş kalamadım daha 18 aylık evliyiz 17 aydır uğraşıyoruz ALLAH herkeze nasip etsin inşallah senağlama
Mİkro....İlk deneme....kısaprotokol...ve mutlu son İnŞ....allah İsteyenlerede nasİb etsİn...
ben bir mucize eseri hamile kaldım.iKİ SENEDİR ÇOK BEKLEDİK,İKİ KERE HÜSRANLA SONUÇLANAN İKİ TÜP BEBEK DENEMESİ VE TAM 3. TÜP BEBEĞE BAŞLAYACAKTIM BİR BAKTIM NORMAL HAMİLE KALMIŞIM.üSTELİK VERİLEN İLAÇLARIN ETKİSİ YOKMUŞ.İKİNCİ DENEMEMDEN TAM 6 AY SONRA HAMİLE KALDIM..ALLAH TÜM İSTEYENLERİN KUCAKLARINI BOŞ BIRAKMASIN....
ovulasyon testi kullanarak mutlu sona ulaştım.şu an 2 aylık hamileyim.ovulasyon testi kullanmanızı tavsiye ederim.hamilelik kalma şansını baya artıyor..çeşitli marka ovulasyon testleri denedim.bazıları gerçek sonuçları vermedi..en son core marka ovulasyon testi aldım..gerçekten çok gerçekci sonuçlar aldım.tavsiye ederim http://www.coretests.net15 adet almıştım 12 adet yeterli geldi.