NEVROM bildigin uzere dogal yoldan bayagı bir ugrasarak ve yumurta takibi yaptırarak kaldım. ins saglıklada kucagıma almayı nasip eder mevlam. Allah basta sana olmak uzere isteyen herkese versin insallah
Bitanem oyladim.Ama nasil bi sürec gecirdigimi bilirsin.Eşimde spermhic yoktu yani.düşünün umutlarım suya düşmüştü.Ölmüyi bile düşünmüşdüm.Demekki Allah her zaman açıq bi kapı birakıyomuş.
bende 1 sene uğraştım ama olmadı sonra mikro ile kısa protokol oldu şimdi yaramaz ikizlerim var birde sağ sağlim doğursam bişey istemiyorumm
Arkadaşlar bende eşimle 6 aydır korunmuyoruz. İnşaallah Rabbim Hepimize Sağlıklı Sıhatli Hayırlı Evladımızı nasip eder
Size 1 sorum olacak ben 28-30 gün arasında adet döngüm var en son adetimi 15 kasımda gördüm şuan 3 gün adetim gecikti. Gögüslerin dokununca acı var gögüs uclarım hafifden pembelikden kahverengiye gönüyor ve kasıklarımda ağrı günde 1 defa az oluyo bazen midem bulanıyor ve yumurta akı gibi az az salgı salgılıyorum. Adet 1 gün gecikince test yapmıştım ama negatif çıktı ama testi yapmadcan önce düşürdüm hassasiyetini bozarmı bilgisi olanlardan yardım bekliyorum testi ne zaman yaptırayım
Arkadaşlar bende eşimle 6 aydır korunmuyoruz. İnşaallah Rabbim Hepimize Sağlıklı Sıhatli Hayırlı Evladımızı nasip eder
Size 1 sorum olacak ben 28-30 gün arasında adet döngüm var en son adetimi 15 kasımda gördüm şuan 3 gün adetim gecikti. Gögüslerin dokununca acı var gögüs uclarım hafifden pembelikden kahverengiye gönüyor ve kasıklarımda ağrı günde 1 defa az oluyo bazen midem bulanıyor ve yumurta akı gibi az az salgı salgılıyorum. Adet 1 gün gecikince test yapmıştım ama negatif çıktı ama testi yapmadcan önce düşürdüm hassasiyetini bozarmı bilgisi olanlardan yardım bekliyorum testi ne zaman yaptırayım
Bende oyladım ilk tüp bebek kısa protokol diye ama malesef sevincim yarım kaldı bıraktı beni yavrularım senağlama
anketini oyladım tatlım.. doğal yoldan epey uğraşarak....
yaklaşık 4 yıl kadar tedavideydim.. tedavi olumlu sonuçlanmadı.. bizi mayısta dinlenmeye bıraktı dr...
bende harıl harıl tüp bebek için para biriktirmeye başladım çünkü ekimde tüp bebek yapacaktık ...
ona göre hazırlık yapıyorduk.. ama rabbim yardım etti ve ben ağustosta hamile kaldım...ve dr bile buna şaştı ki bana hamile kalman imkansız denmişti....
EVet bende oyladım biraz uğraştıkdan sonra normal yoldan hamile kaldım ALLAH her isteyene nasip etsin inşlh 28 haftalıgım :)
bizde biraz uğraştık ama çok şükür kendiliğinden oldu.korunmayı bıraktığımızın 12.ayında hamile olduğumu öğrendim. ben bikaç ay klomen kullandım. hamile kaldığım ay eşim de klomene başlamıştı. 1 ay bile kullanamadı yani. çok şükür 18 haftalık hamileyim! kk'da ki arkadaşlarımın dualarıyla! inşallah Allah'ım size de yaşatır en kısa zamanda.