Hangi yoldan hamile kaldınız?Doğal mı Tedavi mi? Detaylı içerik , lütfen oylayalım.

Hangi Yolla Hamile Kaldınız?

• Ankete Katılan
    1.177
ewt cnm 86 lıyım asıl taktıgım zaten bu kadar kucuk yasta olmaması napalım kısmet artık alllah hakkımızda hayırlısını wersin
inşallah en yakın zamanda hamileyim diyebilirim
ama umudum artık 2009 a kaldı inşallah 2009 da hersey daha güzel olur hepimiz için canım

NEVROM bildigin uzere dogal yoldan bayagı bir ugrasarak ve yumurta takibi yaptırarak kaldım. ins saglıklada kucagıma almayı nasip eder mevlam. Allah basta sana olmak uzere isteyen herkese versin insallah

Bitanem oyladim.Ama nasil bi sürec gecirdigimi bilirsin.Eşimde spermhic yoktu yani.düşünün umutlarım suya düşmüştü.Ölmüyi bile düşünmüşdüm.Demekki Allah her zaman açıq bi kapı birakıyomuş.

bende 1 sene uğraştım ama olmadı sonra mikro ile kısa protokol oldu şimdi yaramaz ikizlerim var birde sağ sağlim doğursam bişey istemiyorumm

NEVROM bildigin uzere dogal yoldan bayagı bir ugrasarak ve yumurta takibi yaptırarak kaldım. ins saglıklada kucagıma almayı nasip eder mevlam. Allah basta sana olmak uzere isteyen herkese versin insallah

Evet canım biliyorum. Şükürler olsun bu mutluluğu yaşadın. Allahım sağlıkla kucağına da aldırsın inşallah. CADIARZU Amin canım , inşallah. :Saruboceq: Güzel dileklerin için teşekkürler. a.s.

Canım mucizeydi resmen. O mucize gerçekleşti. Çok şükür. :Saruboceq: Sizler bizlerin umut kaynağısınız.. :1hug:

Bebeğini sağlıkla kucağına almanı diliyorum. a.s.

Bende oyladım ilk tüp bebek kısa protokol diye ama malesef sevincim yarım kaldı bıraktı beni yavrularım senağlama

bende 1 sene uğraştım ama olmadı sonra mikro ile kısa protokol oldu şimdi yaramaz ikizlerim var birde sağ sağlim doğursam bişey istemiyorumm

İnşallah sağ salim ikizlerini kucağına alır , dört kişilik güzel bir aile olursunuz tatlım. :Saruboceq: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: Oylama için teşekkürler. a.s.

anketini oyladım tatlım.. doğal yoldan epey uğraşarak....
yaklaşık 4 yıl kadar tedavideydim.. tedavi olumlu sonuçlanmadı.. bizi mayısta dinlenmeye bıraktı dr...
bende harıl harıl tüp bebek için para biriktirmeye başladım çünkü ekimde tüp bebek yapacaktık ...
ona göre hazırlık yapıyorduk.. ama rabbim yardım etti ve ben ağustosta hamile kaldım...ve dr bile buna şaştı ki bana hamile kalman imkansız denmişti....

Arkadaşlar bende eşimle 6 aydır korunmuyoruz. İnşaallah Rabbim Hepimize Sağlıklı Sıhatli Hayırlı Evladımızı nasip eder

Size 1 sorum olacak ben 28-30 gün arasında adet döngüm var en son adetimi 15 kasımda gördüm şuan 3 gün adetim gecikti. Gögüslerin dokununca acı var gögüs uclarım hafifden pembelikden kahverengiye gönüyor ve kasıklarımda ağrı günde 1 defa az oluyo bazen midem bulanıyor ve yumurta akı gibi az az salgı salgılıyorum. Adet 1 gün gecikince test yapmıştım ama negatif çıktı ama testi yapmadcan önce düşürdüm hassasiyetini bozarmı bilgisi olanlardan yardım bekliyorum testi ne zaman yaptırayım

EVet bende oyladım biraz uğraştıkdan sonra normal yoldan hamile kaldım ALLAH her isteyene nasip etsin inşlh 28 haftalıgım :)

bizde biraz uğraştık ama çok şükür kendiliğinden oldu.korunmayı bıraktığımızın 12.ayında hamile olduğumu öğrendim. ben bikaç ay klomen kullandım. hamile kaldığım ay eşim de klomene başlamıştı. 1 ay bile kullanamadı yani. çok şükür 18 haftalık hamileyim! kk'da ki arkadaşlarımın dualarıyla! inşallah Allah'ım size de yaşatır en kısa zamanda.

sağolasın canım iyi dileklerin için. inşallah en kısa zamanda yavrunuza kavuşursunuz sizde. bahsettiğin belirtiler gelince, göğüs uçlarının kararmaya başlaması nerdeyse hamileliğin 3. ayını buluyor. kasık ağrısı benimde ilk şüphelendiğim şeydi.adet olacakmışsın gibi,için karıncalanıyor gibi. adet tarihimden 3-4gün önce başlamıştı. bulantıya bişe diyemeyecem bende hiç olmadı. idrar tahlilinde de 2. gecikme günümde pozitif çıktı.

inşallah hamişsindir.. benimde ilk hamilelik şüphem kasık ağrısı ve göğüs ucu hassasiyeti idi... ben konduramadım ama hamileymişim...yaklasık; ha regli oldum ha olcam derken 7 gün geçti.. ve ben doğum günümde hamle olduğumu test yaparak öğrendim ve daha damlatırken kopkoyu çift çizgi çıktı ..hatta acabamı dedik ve testi tekrarladık....:CüvCüv:

Bende oyladım ilk tüp bebek kısa protokol diye ama malesef sevincim yarım kaldı bıraktı beni yavrularım senağlama

:teselli: Bitanem Allah tekrardan nasip edecek. Bu kez sağlıkla kucağına alacaksın Allahın izniyle. :teselli: a.s.

Canım evet senin bebiş baya nazlıydı ama geldi çok şükür. :Saruboceq: Tüp Bebek arifesinde sürpriz yaptı size. İmkansız diye bir şeyin olmadığını gördük tekrar. O yüzden her zaman ümidimiz var. a.s. Sağlıkla bebeğini kucağına almanı diliyorum canım. :Saruboceq: Oylama için teşekkürler.. Şeniz

EVet bende oyladım biraz uğraştıkdan sonra normal yoldan hamile kaldım ALLAH her isteyene nasip etsin inşlh 28 haftalıgım :)

Senin de gözün aydın canım. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. :Saruboceq: Oylama ve güzel dileğin için teşekkürler. a.s.

Amin canım inşallah. :Saruboceq: Doğal yoldan gelmesi çok güzeldi di mi tatlım? Ne kadar da sevinmiştik. :teytey: Sorunsuz bir şekilde ilerler inşallah hamileliğin ve sağlıkla bebişi kollarınıza alırsınız. :Saruboceq: :ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…