Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aa öyle bi koleksiyonumu varmış karacanın hiç duymamıştım bi yerde mi kullanılmış koleksiyonKaracaya baktın mı hiç? Ben geçen sene red carpet koleksiyonundan stream bone modelini almıştım memnunum
Şu an evimde kullandığım bernardo.
4-5 yıldır kullanıyorum ve hep makinada yıkadım.
En ufak bir deseni silinmedi, solmadı. Memnunum.
Çeyizim için keramika'dan adım. Henüz kullanmadım ama porselenden daha sağlam bir malzeme diye okumuştum araştırdığım zaman.
Karacanın yemek takımını kullanıyorum benimki kare ama köşeli olanlar çok çabuk bir yerlere çarpıp kırılıyor oval çok şık yemek takımları varBenim yemek takımları çok eskidi güzel ve kaliteli bi şey istiyorum. Hem misafirlerde hem günlük de kullanabileceğim şık ama kullanışlı bi model arıyorum tavsiyelerinizi bekliyorum
Bende arayıştayım ya önerir misiniz? bir de keramika bana biraz ucuz duruyor gibi geldi geçen metro markette görmüştüm. Ama eski ürünleride olabilir belki. Siz hangi modelini aldınız?Şu an evimde kullandığım bernardo.
4-5 yıldır kullanıyorum ve hep makinada yıkadım.
En ufak bir deseni silinmedi, solmadı. Memnunum.
Çeyizim için keramika'dan adım. Henüz kullanmadım ama porselenden daha sağlam bir malzeme diye okumuştum araştırdığım zaman.
Evet bu sene oscar ödül törenlerinde kullanıldı ünlülerin kullandığı yemek takımından yiyoruz yaniAa öyle bi koleksiyonumu varmış karacanın hiç duymamıştım bi yerde mi kullanılmış koleksiyon
Malzeme: Stoneware / EarthenwareSeramik değil mi onlar? Kenarları çıt çıt gitmesin.
Malzeme: Stoneware / Earthenware
böyle yazıyor. Ben internette araştırdığımda bu malzemenin porselenden daha sağlam olduğu yazıyordu. bakınız;
"Porselen, stoneware kilinden daha yüksek derecede pişen bir kildir. Yapısı saydamdır, ışık geçirgenliği vardır. Stoneware daha tok bir yapıya sahiptir ve kırılma, çatlama konusunda porselene göre daha dayanıklıdır. Darbelere karşı daha sağlam bir yapısı vardır."
Ha giderse kenarlardan porselenden devam artık yapacak bir şey yok ama modeli çok beğendiğimiz için, kahvaltı takımıdır vs her şeyini set aldım. Yok mu hepsinin çöp olması ayyyy
Teşekkür ederimm <3İyi iyi daha sağlamsa süper. İyi günlerde kullanın. Ben bulaşık makinesinden çıkarırken tezgaha vuruyorum ne alakaysa kenarlardan gidiyor hep.
Bende karacanın aynı koleksiyondan stream bone geo modelini kullanıyorum memnunum onada bakabilirsin ama o bulaşık makinesinde yıkamaya uygun değil canım aklında olsunBenim yemek takımları çok eskidi güzel ve kaliteli bi şey istiyorum. Hem misafirlerde hem günlük de kullanabileceğim şık ama kullanışlı bi model arıyorum tavsiyelerinizi bekliyorum
Karaca Nazende serisi olan takımları kullanıyorum ve seviyorum bence güzel...Benim yemek takımları çok eskidi güzel ve kaliteli bi şey istiyorum. Hem misafirlerde hem günlük de kullanabileceğim şık ama kullanışlı bi model arıyorum tavsiyelerinizi bekliyorum