- Konu Sahibi AYLINNN7677
hmm sanırım hakaret içeren kelimeleri farklı yerde kullanıyorsunuz, sorun burda...
kaldı ki benim için ahlaksızlık yapan erkekle kadın birdir..
hiçbir zaman "erkeğin elinin kiri, kadının alnının karası" zihniyetinde olmadım.. "karşı komşum yaptı, ben niye yapmadım" diyecek kadar da basit ve sığ düşünmedim hiçbir zaman..
benim baz aldığım bir din, ve bu dinin belli kuralları var.. bazı insanların yok!! saymasıyla hayatımdan çıkaramayacağım kadar önemli değerler.. ve o değerler erkek için de kadın için de aynı şeyi söylüyor... :1closedeyes:
Benim için de ahlaksızlık kadın için de erkek için de birdir..
Ben zate toplumun böyle bir bakış açısından bahsettim. Amerika'yı yeniden kaşfetmeye gerek yok aslında.. Böyle bir GENEL KANI, ERKEKLERE TANNAN GİZLİ VEYA AÇIK BİR HAK VAR. Ve artık kimse lafı eveleyip gevelemesin sizde bunun böyle olduğunu biliyorsunuz hepimiz biliyoruz...
Tamam hepiniz için erkeğe de kadına da ahlaksızlıkda bu erkekler nerde yüz bulup yapıyor bu namussuzlukları :))
Yada neden hiç bakir erkek istemiyoruz diyim. Erkeğin gençliğinde yaptıkları sineye çekiliyor. Kadına gösterilen tepkinin, kınanmanın yüzde biri erkeğe yapılmıyor.
Neyse herkesin kendi değer yargıları kendi kabulleri..Ben sadece bu riyakarlıktan ciddi derecede rahatsız olduğumu belirttim şahsına birşey demedim yani :) HAE
Son düzenleme: