Anket Hangi ülkey veya sehri gezmek istersiniz ?

Hangi ülke veya hangi sehri gezmek istersiniz??

• Fransa

OY: 9 8,0%
  • Dubai

OY: 21 18,8%
  • Ispanya

OY: 9 8,0%
  • Almanya

OY: 2 1,8%
  • Danimarka

OY: 3 2,7%
  • Italya

OY: 28 25,0%
  • diger, ülke veya sehir....

OY: 40 35,7%

• Ankete Katılan
    112
benim yabanci ülkelere hic merak olmadi belki almanyada büyüdügüm icindir

ama türkiyede merak ettigim ve gezmek istedigim bir sürü sehir var en bastada Canakkale a.s

canakkale benim gözümde cok özel bi sehir cünkü oranin tarihine asigim filimlerini falan severek izlemistim gitmeyide cok istiyorum

ben nedense hiçbir avrupa ülkesini çokk merak etmiyorumm ama mısırıı ve arabistanı çokk merakk ediyorumm

Hindistana a gitmeyi cok istiyorum.ciddi ciddi hayaller kurarım zaman zaman.
kendime güzel hızmalar...sürmeler..ve filmlerde gördüğüm gibi o güzel elbiselerinden bi tane almak istiyorum

ama aramızda kalsın asıl amacım hint fakirlerinden birine fal baktırmakkaydirigubbakcemile2

ben yurt disinda yasadigim icin ISTANBULa cok gitmek istiyorum hic gormedim bunun haricinde cuba veya taylanda.s

hepsinde olsa olmazmı ben çok severim lütfen bir şirket ayarlyalım kız kıza gezelim ben hepsi diyorum

butun ulkeleri gezmeyi isterim...cok merak ediyorum.seyahet etmeyi cok severim ben...insan yeni seyler ogreniyor.cok okuyan degil,cok gezen cok bilir....

tüm dünya ülkelerini gezmek istiyorum.hepsini allah nasip eder belki bir gün :))

italya venedik ve mısır piramidler için. ama en önce ankaraya gidip anıtkabiri gezmem lazım. çok merak ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…