• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Hangi ülkey veya sehri gezmek istersiniz ?

Hangi ülke veya hangi sehri gezmek istersiniz??

• Fransa

OY: 9 8,0%
  • Dubai

OY: 21 18,8%
  • Ispanya

OY: 9 8,0%
  • Almanya

OY: 2 1,8%
  • Danimarka

OY: 3 2,7%
  • Italya

OY: 28 25,0%
  • diger, ülke veya sehir....

OY: 40 35,7%

• Ankete Katılan
    112
Dubaiye gitmeyi cok istiyorum. Insallah kismet olur ve birgün giderim. Birde New Yorku merak ediyorum cünkü büyük sehirleri severim. Mesela Istanbulu :dance:
Londrada güzel. Galiba bütün büyük sehirler hosuma gider...

paris ve amsterdam ı görmek isterim :asigim:
ama güzeL Türkiyemizde de doğu anadoLu güney doğu anadoLu ve karadeniz böLgeLerini kesinLikLe görmek istiyorummmm!! :Saruboceq:

Güney koreyi görmeyi çok istiyorumhihoyyyt
Sonra romakaydirigubbakcemile2
ımmm dubai:kahve:
Mısıra gitip pirmaitleride görmek istiyorumkaydirigubbakcemile4
sonra ispanyada balon turu:asigim:
yaz yaz say say bitmez , en iyisi ben dünya turuna çıkıyım:roflol:

Gran Canaria ( Kanarya adalari baskenti ) görmeden gözüm acik gider... takintiliyim bu yüzden ispanyolca bile ögrenmeye basladim :smiley-cool:

insallah 10. evlilik yildönümümüzde :lepi:

Ben ilk önce kendi ülkemi bi gezeyim de..
İzmirde oturuyorum eğer elime para geçerse;
İlk önce karadeniz turu kesinlikle
Daha sonra kesinlikle doğu gezisi göçmen doğuluları kötü biliyoruz tanıyoruz ama gidip herseyi yerli yerinde görmek gerekiyo yaşayış tarzlarını v.s. ve onlarla bir şekilde iletişim kurmak istiyorum öğrenmek istiyorum..
Daha sonra büyük ihtimal Mısır'a :)))

farklı bir ülke hayalim yok ama güzel yurdumun gezmedik köşesini bırakmama niyetindeyim =)hımmm bir dakika mekkeye gitmek isterim o ayrı tabiki=)

viyanayı gezmeyi çok istiyorum nedense aklıma geldikçe google görsellerden viyana resimlerine girip bakarım bu şehir beni çok büyülüyor nedense

valla ilk önce ülkemin bütün sehirlerini gezerdim...
sonra Misir, Hindistan ve bütün sicak, yalanci cennet görünümlü adalari gezmek isterim...

en merak ettiğim şehir newyork.Amerikaya gitmeyi çok istiyorum.mısır,dubai,paris,roma sonra gelenler. :asigim:

ben bi edirne'den öteye ayağımı atabilsem nerelere nerelere gidicem ama yok işte
hmmm ama neresi olsun ilk olarak;
buz otel inşa edilen herhangi bir yer olabilir.

mesela kanada, isveç, norveç de var diye biliyorum.

öncelikle türkiyemin heryerini
sonra en çok dubai,mısır,yaa aslında her yeri gezmeyi isterim
hayalim dünya turu yapmak özellikle gemiyle
nerdeeeeeeee......... inşallah hayalim gerçek olur

öncelikle İtalya yı gezmek istiyorum daha sonra dünya turu yapmak istiyorum çünkü çok güzel yerler var..imkan olsa keşke mirmirmirmir

miami hatta buraya yerleşmek istiyorummm

bir cok yeri gezdim ama dubai, misir var birde taj mahalin hindistana gitmek isterim

Back