Arkadaş olmak, gezmek, dertleşmek isteyenler buyurun

10 yıldır üyesiniz bu konunun yerinin burası olmadığını bilmeniz lazım. Bir de insanların istememesi ve rahatsız olmasından neden irrite oldunuz ve sinirlendiniz? Gelecek tepkiler zaten belli.
İrrite olup sinirlenmedim, dalga geçiyorum yanlız :KK70: sadece olumsuz cevap verenler vakitlerini/ eforlarını buraya harcayacaklarına daha yararlı aktivitelere ayırabilirler :) Tercih meselesi tabi :)

Ciddi ve iyi niyetli bile olsanız, bu platform üzerinden bir arkadaş ile ortak noktanız olmayacak doğal yoldan değil yapay yoldan tanışmış olacaksınız bu da Samimiyetsiz bi şeye yol açacak büyük ihtimalle

Ve sanırım kk'de yorum yapmayı :KK70: küçük şeylerle mutlu olmayı öğrenebilmişsiniz, aferin size ne mutlu :KK70:
Sende olabilseydin burda 5 yıldır arkadaş arıyor olmazdın :KK66: neden arkadaşın olmadığı gayet anlaşılıyor ki kk da arkadaş aramaya kadar düşmüşsün yazık üzüldüm sana :KK66:

Ve sanırım kk'de yorum yapmayı :KK70: küçük şeylerle mutlu olmayı öğrenebilmişsiniz, aferin size ne mutlu :KK70:
Evet insan küçük şeylerle de mutlu olabilmeli. Hayatımdaki büyük mutlulukları da yazayım ister misiniz? Çok merak ettiniz belli ki. Ama depresyona falan girersiniz allah muhafaza.

Sende olabilseydin burda 5 yıldır arkadaş arıyor olmazdın :KK66: neden arkadaşın olmadığı gayet anlaşılıyor ki kk da arkadaş aramaya kadar düşmüşsün yazık üzüldüm sana :KK66:
Mutluluğu nasıl buna bağlayabildiniz ? Neden arkadaşın olmadığı derken :KK70: sizin fazla var herhalde teyzeciğim, buraya sanal avukatlık yapmaya bile geldiğinize göre :) 'üzüldüm sana'' ifadeleri ile içinizin çirkinliğini sergilemişsiniz, siz diyorum ama saygıya alışıkmısınız bilmem :) Mune Mune konuyla hiç alakası olmayan nefret söylemleri için bir önleminiz var mı?

Evet insan küçük şeylerle de mutlu olabilmeli. Hayatımdaki büyük mutlulukları da yazayım ister misiniz? Çok merak ettiniz belli ki. Ama depresyona falan girersiniz allah muhafaza.
Allah mutluluğunuzu daim etsin, güzel bir hayat yaşıyorum teşekkürler. Ama bence pazar sabahı ona buna sataşmak yerine ''BÜYÜK MUTLULUKLARINIZA' odaklanın. İyi günler :)

Gene teyze diyerek bir kadını yere bileceğini düşünen bir ne desem bilemedim kişilik diyeyim :) sanarsın 18 yaşında 30 yaşinda koca kadın bana teyze diyor :KK70: buralardan arkadaş aramayacak kadar arkadaşım var insanlar beni seviyor üzgünüm o yüzden aramam gerekmiyor 💋
Estağfurullah, siz de buraya yazarak mutlu oluyorsunuz :) Bu da bir tatmin biçimi, iyi günler :)

Allah mutluluğunuzu daim etsin, güzel bir hayat yaşıyorum teşekkürler. Ama bence pazar sabahı ona buna sataşmak yerine ''BÜYÜK MUTLULUKLARINIZA' odaklanın. İyi günler :)
Tamam bundan sonra pazar sabahları ne yapmam gerektiğini size sorarım her hafta. Aktivite beğendiremedik 😂

Estağfurullah, siz de buraya yazarak mutlu oluyorsunuz :) Bu da bir tatmin biçimi, iyi günler :)
Keyfim ve kahyası istediği için burdayım özellikle birşey aramıyorum senin gibi :) ara ara 5 yılda bulamadığını belki bu pazar günü bulursun malum normalde çok yoğun işi gücü olan birisin bizim gibi değilsin tabi :KK70:

X