• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinbaşı ve Gelin Tacı hangi topuz sizce???

haklısın jaleli koyu renkte bu kadar guzel olcanı sanmam
ya saca balyaj yada rofle ile renk aktılmalı yada sarı olmalı ...
birinci gusel ama ben hepsini begendim ....

jaleli
karliche;

bende aynen sizler gib düşünüyorum modeli biraz da saç rengi gösteriyor; saçlarımın tonunu düğüne açmayı düşünüyorum inşallah o zaman daha hoş durur;
aycaaaaaaa beğenmene çok sevindim canımm teşekkürlerr

2.yi tek gecerım.. dıgeri çok dogal degıl sankı...

ama gelın sacım acıktı, topuz istemedı eşim ve annem..açık dagınık sacı tercıh etmesem en sondakını yaptırırmısım...

Son düzenleme:
2. model güzel ama boyunu da hesaba katmalısın bence
uzun boyluysan bu topuzlar seni daha uzun gösterir
ya da eşinden daha uzun olma ihtimali ortaya çıkabilir

hepside çok güzel... zaten bu seneki tüm düğünlerde gelinlerde bunlara benzer modeller gördüm... ama yakışmayanını hiç görmedim... sanırım her yüz tipine gider...

ama gelın sacım acıktı, topuz istemedı eşim ve annem..açık dagınık sacı tercıh etmesem en sondakını yaptırırmısım...

Canım 2. model daha güzel.Çedene ben biraz kepçeyim.Normalde saçlarımı toplayamam.Sakıncası yoksa saç modelini koyar mısın?

2. model çok güzel ama yine de topuz sevmiyorum ben gelinlerde:umursamaz:

aslında ben de topuzu çok sevmem normal zamanlarda saçım uzun ve genelde açık kullanıyorum o yüzden gelinilikte topuzu tercih ettim bide açık saç gelinlikte çabu bozulur gibi geliyor banaaopuyorumnanaktan

ben de merak ettim canım açık saçını rica etsem bizimle paylaşır mısın? beğenmene de ayrıca çok sevindimm:asigim:

sarissa

aslında problem yaratabilir çünkü nişanlımla aramda çok boy farkı yok bu modellerden herhangi biri olur ise zaten bu kadar yukarda yaptırmam sanki yakışmaz gibi geliyor ya da hiç alışmadığım bişey olduğu için çok yukarda komik durur gibii geliyor kafamçokkarıştı

xxxtalyaxx ;

çok teşekkür ederim bunu duyduğuma sevindim ama ben henüz bu modelleri kullanan bir gelin görmemiştim demekki kullanışlı bir model bunu duymam iyi oldu :lepi:

Deryacık;

çok teşekkür ederim çoğunluk senin gbii düşünüyor sanırım herkes ikinci modelde hem fikir

kısa ı sure sonra kaldıracagım..

Gerçekten güzel olmuşş ama benim saçalrım bayağı bir uzun onları gelinlikle baş etmek zor gibi geliyor bana yine de hala kararsızımm;
ayrıcaa- saçın çok hoş ve olmuş tebrikler cnm Allah mutluluğunuzu daim etsin inşallah:1hug:

Son düzenleme:
Back