• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinbaşı ve Gelin Tacı hangi topuz sizce???

ama farklı gibi duruyor ya modeller ben 2.olan fotoyu beğendim işte hangisiyse artık kaydirigubbakcemile3

ben 1.sini beğendim ancak önü öle kalkık olmasın daha yatık hali güzel olur

sersa_24
aslhnkyk
you_know
MissA

kızlar öncelikle yorumlarınız için çok teşekkür ederim ben de 1. modelin ön kısmı konusunda tereddüt ettim ondan ikisi arasında kararsız kaldım eskiden daha sade modeller ve gelinlikler bakardım ama şimdi birkez gelin olacağım neden gösterişli ve farklı olmasın diye düşünüyorumm o yüzden artık daha gösterişli modellere bakıyorum öpüyorum hepinizi

34moni53;

özelden attım linki canım

tekstilci;
çok teşekkür ederim canım bende aynı fikirdeyim acaba önü biraz daha aşağıda dursa daha güzel olur diye düşünüyorum ama inşallah gönlüme göre de bir kuaför bulabilirm iki modelde benim şuana kadar gördüğüm en beğendiğim düğün topuzları çok kararsızım ama birinciyi seçersem kesinlikle önünü biraz indiririm

canım modeller çok güsel ben seçim yapamadım açkçası hangisi yakşırsa onu yaptır derim..

bu arada bana atarsan linki özelden çok sevinirim..

Bencede 2. güzel canım.
Hayırlı olsun şimdiden.
Şu linki birde ben alabilirmiyim lütfen :kedi:

kmy
BAYAN MERAK
kraliche
HaZaNNN_
kusko

çok ama çok teşekkür ederim kızlar beğenmenize çok sevindim;
ayrıca HaZaNNN_ özelden sana linki attım canım bakabilirsin inşallah herşey gönlünüzce olur öpüyorum hepinizi

canım modeller güzel ama unutulmaması gereken bişey var
bu modeller sarı sacta cok daha belirgin ve güzel oluyor sanırım senin sacalrın kahverengi
aynısı gibi durmayacaktır
ben 1. modeli beğendim a.s.

Back