- Konu Sahibi ylnzeskici
-
Selam kızlarrr,
Yeni arkadaşlar edineyim, değişik sohbetler edelim düşüncesiyle topik topik gezdim durdum bir süre...
Ama hangi topiğe girsem muhabbet almış yürümüş, herkes birbirini tanımış etmiş, jet hızıyla bir geyiktir dönüyo , kimin kime neyi niye yazdığına anlam veremeyip bön bön bakarken buluyorum kendimi , pes edip gönder e Fransız bayrağı çekip çıkıyorum aralarından.
Baktım olacak gibi değil, ee bunu yaşayan bir tek ben değilimdir herhalde diye düşünüp, yeni girecek arkadaşların da sohbete hemen dahil edilebileceği bir topik hayal etmeye başladım. İstiyorum ki bu topikte herkes kaynaşsın ve yeni gelenleri hep birlikte misafirperverlikle karşılayıp güzel ağırlayalım hepimiz keyif alalım...
Ne dersiniz bana eşlik etmeye var mısınız :!:
bak burda da buldum seni geyik de de fena sayılmam hani:)))
netten alışveriş yapan varsa beni biraz bilgilendirir mi acaba. niyetlenip vazgeçiyorum hep. elbisede beden oturmaz, ayakkabı da kalıbı uymaz diye. bu işinde incelikleri var herhalde. hangi site iyidir, güvenilir gerçekten mağazasında satılanlarla aynı mıdır ürünler. bir bilen arıyorum.
Canım benim bankada arkadaşlarım alışveriş yaparlardı , galiba vipdükkan dan, aldıklarından memnunlardı. Sadece elbise tşört gibi kıyafetlerde bazen beden farklılığı oluyordu geri gönderip değiştirebiliyorlardı ya da paralarını alıyorlardı. Onun dışında spor ayakkabı falan almışlardı bi sıkıntı olmamıştı...
Bir de takı sitesi vardı ( taşlı gümüşlü takıları seviyorsan ) Midyat Söğütlü Kuyumculuk sitesi en çok alışveriş yaptıkları . Oradan belki 20- 30 kere falan alışveriş yaptılar hepimize hediyeler filan , memnun kaldılar...
hayırlı olsun canım topiğin üzel bir topik olmuş bende arada fransız kalanlardanım
ayy benide alınnn aranıza
hayırlı uğurlu olsunn yeni topiğin cnm..
Selamlaaar.. :))
Hayırlı uğurlu olsun, birileri burada diyet mi yapıyor??
Selam :)
Teşekkür ederim hoşgeldiniz...
O diyet yapan ( ki ben oluyorum) , başka topikte yapıyor, burda hoşsohbet için var
Teşekkür ederim
tabiiki buyrun hoşgeldiniz...
herkese kapımız açık , eski yeni farketmez bir ucundan tutarız sohbetin elbet bir ortak nokta buluruz konuşacak :))
iade söz konusu oluyorsa denemekte sakınca yok. kiloları verince deneyeceğim.
tabikidee hatta bir ortak noktamız var, diyet konusubende diyetteyim bugün 8. günüm şimdilik iyi gidiyorum görcez bakalımm
Benim gibisin desene.
Naapayım yaa, adamın biri kalktı ben türkiye ye geleyim de nisan mayıs gibi evlenelim artık dedi. Bir de zayıfla ince bir gelin ol dedi, yıktı omuzlarıma bu yükü, şimdi ben de iki ayrı topikte zayıflamak için debeleniyorum, bari burda da eğleneyim di mi ama
Kız o dedi diye zayıflarsan külfet gelir. :))
Eğlenmek bizim de hakkımız tabi yaa, diyetteyiz diye ölelim mi..
Ben biraz çıkayım, geldiğimde rastlaşırsak görüşürüz yine, mutlu günleeerr. :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?