- Konu Sahibi ylnzeskici
-
Selam kızlarrr,
Yeni arkadaşlar edineyim, değişik sohbetler edelim düşüncesiyle topik topik gezdim durdum bir süre...
Ama hangi topiğe girsem muhabbet almış yürümüş, herkes birbirini tanımış etmiş, jet hızıyla bir geyiktir dönüyo , kimin kime neyi niye yazdığına anlam veremeyip bön bön bakarken buluyorum kendimi , pes edip gönder e Fransız bayrağı çekip çıkıyorum aralarından.
Baktım olacak gibi değil, ee bunu yaşayan bir tek ben değilimdir herhalde diye düşünüp, yeni girecek arkadaşların da sohbete hemen dahil edilebileceği bir topik hayal etmeye başladım. İstiyorum ki bu topikte herkes kaynaşsın ve yeni gelenleri hep birlikte misafirperverlikle karşılayıp güzel ağırlayalım hepimiz keyif alalım...
Ne dersiniz bana eşlik etmeye var mısınız :!:
SelammTopiğin hayırlı ve daim olur inşallah
Selam hoşgeldiiin :)
teşekkür ederim , inşallah şimdiye kadar gezdiğim topiklerden daha farklı olur , farklı derken sohbet etmek için yeni katılanlar açısından diyorum yanlış anlaşılmasın. Bir sürü topikte çok güzel arkadaşlıklar gördüm, birbirleriyle kaynaşmışlar
Bu topik te öyle olsun istiyorum yani
Yeğenimi okuldan alıp gelicem , saat 15:05 de buradayım görüşmek dileğiyle...
hoşbuldum
Diledğin gibi olur inşallah, yeni üyelerin uğrayacağı bi başlık seçmişsin, katılım olur diye düşünüyorum
Dedim bi selam çakayım, bütün gün kk'dayım ben
Selamın başım üstüne :)
Keşke burdan kahve yollama imkanı olaymış şöyle bol köpüklü miss gibi...
Sohbete tat katan cinsten
Her zaman beklerim nazarboncuğu
selm kızlarrr
bnmde son zamnlarda aradığım tam olarak buydu bnde buralardayım ama yazıcak pek bişi bulamıyorum...
doğum iznindeyim evdeyim bnde hep
oooo içtim say yalnızeskici
eğer her zaman bana kahve yaparsan her zmn gelirim:
selm kızlarrr
bnmde son zamnlarda aradığım tam olarak buydu bnde buralardayım ama yazıcak pek bişi bulamıyorum...
doğum iznindeyim evdeyim bnde hep
Bundan sonra bulursun benceDemek bebişin oldu, gözün aydın
ayy saol :)
şimdide tosbaaa gibi üstümde yatıyoooooo böyle oturuyoz saatlerce
sen de yeni doğum yapmışsın, bebekler yakın arayla maşallah
annemmmkız mı erkek mi, adı ne, dombilidir o şimdi, vur totosuna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?