- Konu Sahibi ylnzeskici
-
Çok özel olmazsa neden bu zamana kdar evlenmedin de şimdi evlenmek istiyosun?
2 yıllık bitirdim, açıktan devam etmeye calıştım da olmadı.. yemediçalışıyorum canım, sen?
Rakamların bir önemi yok ablacım. Kendini kaç yaşında hissediyorsan o yaştasındır.
Kızlar benden size abla tavsiyesi ; iyi kötü bir yer yazmayın. Yapmayı sevmeyeceğiniz bir meslek edinmek için üniversite okuyacağınız yıllarınıza, sonra o meslekte iş bulmak için harcayacağınız emeklerinize yazık..
Tecrübeyle SABİTTİR !!M
Hayırlısı olsun, hangi bölüm istiyosun sen?
1 yaş var annemle aranızda o zaman. Annem çok küçük evlenmiş ama gerçi bi yandanda genç annemin olması güzel :)
Hayırlısı tabiki böyle şeyler.
Pekala, Noktaaa diyorum1: Ben bankacılık yaptığım ve her gece geç saatlerde eve geldiğim, üstelik te yalnız yaşadığımdan dolayı haftasonu evle ilgili yapılması gerkenleri yapmaktan kendime vakit bulamadığım için,
2: Kafama göre bir hayat arkadaşı bulamadığım için...
Erkekler güçlü ve kendi ayakları üzerinde duran kadınlardan pek hoşlanmazlar. Ben de genel olarak bu yapıdayım, yapımı kabullenecek ve saygı duyacak doğru erkeği bulmam 35 yılımı aldı, bulduğum erkeği de evlenmek için 4 yıldır bekliyorum :)))
Psikolojik danışmanlık istiyorum ama olmazsa bankacılık yazmayı düşünüyorum.
Pekala, Noktaaa diyorumEniştemiz seni hala niyeeeeee bekletiyooor.
Kazanırsın inşaalah. İstemediğin bi bölüm yazma sakkkıın.
Haklısın güzelim , Allah nasip ederde benim çocuklarım olursa , senin yaşlarına geldiklerinde beni yanlarına istemicekler arkadaşlarından falan gizlicekler diye korkuyorum
Ama herşeyde vardır bir hayır, ben de genç evlenecektim az kalmıştı ama kısmette yokmuş olmadı, belki de hayırlısı böyleydi
Kazanırsın inşaalah. İstemediğin bi bölüm yazma sakkkıın.
Dediğiniz gibi bu işler kısmet işi mesela bende çok genç evlenmeyi doğru bulmuyorum tamam çocuğunla arkadaş gibi oluyorsun ama evlilik yürütmeyi,sorumluluk almayı bilmiyorsun.
Evlenmeyi düşünüyormusunuz peki var mı bir planınız ?
Çok doğru düşünüyorsun. Bu dediklerini yapabilmek için önce kendi hayatınla ilgili sorumlulukları kendin halledebilir hale gelmen gerekli , ki evlilik sorumlulukları çok daha fazla hayat tecrübesi gerektiriyor.
Ben evet düşünüyorum allah kısmet ederse artık , net bir tarihimiz henüz yok ama bu yıl nişanım türkiye'ye geldiğinde evlenicez inşallah :)
Ne güzel bi damadımız var o zaman sizin için en güzeli olsun inş
inşallah hepimiz için...
Sizlerin de ( tüm bekarların ) dilerim karşınıza doğru insanlar doğru zamanlarda çıkarlar ve o mutluluğu yakalar bir ömür devam ettirirsiniz :)
Rakamların bir önemi yok ablacım. Kendini kaç yaşında hissediyorsan o yaştasındır.
Kızlar bakıyorum kayboldunuz , gelince ses verin olur mu :)
ben 18-20 arası KK ile tanışma sebebim olan rejim/spor işleriyle uğraşıyor olucam, ama 20 den sonra buradayım beklerim efendim
inşallah hepimiz için...
Sizlerin de ( tüm bekarların ) dilerim karşınıza doğru insanlar doğru zamanlarda çıkarlar ve o mutluluğu yakalar bir ömür devam ettirirsiniz :)
Amin canım.TAbi evlenmek sadece bir meziyet değil önemli olan o evliliği bir ömür devam ettirebilmek.Ne çok boşanma oluyor günümüzde.Allah herkese hayırlısını versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?