- Konu Sahibi ylnzeskici
-
güya buraya diyet muhabbetinden uzaklaşmak için geldik.ama fazla kilolarımız burayı da doldurdu maşallah:)
gevezeliğin adı ne zaman geyik muhabbeti oldu bilen var mı?
Selamlar iyi geceler arkadaşlar. :))
vki ye göre 48 olmalıymışım. çok da tın! o zaman çocuk gibi olurum. bana 55 çok iyi oluyor.belki 52-53 e kadar yolu var ama daha 60 ı görmeden 50 lerin hesabını yapmayayım. az laf, az yemek çok hareket gerek bize
Dervişin fikri neyse zikri de odur
Ama biraz uzaklaşalım hakikaten, sürekli aynı konuya kafa yorup üzerine konuşup durdukça işimiz zorlaşıyor gibime geliyor benim...
arkadaşlar buraya geyik için geldiğimizi söyleyip duruyoruz ama başka muhabbet açan da yok. ortaya bi laf atıyorum bi tek ylnzeskici yakalıyor. herkes katılsın lütfen. biraz sonra buna beğen yapacaksınız biliyorum ama yetmez sizden de yeni konular açmanızı bekliyorum.
Beğen yaptım :)
Yeni konu ? Cevap veriyorum : Seçme şansınız olsaydı bahçeli bir evde mi yoksa apartman dairesinde mi yaşamayı tercih edersiniz , neden ?
( Valla camdan kuru dallara bakarken öyle aklıma geldi)
Beğen yaptım :)
Yeni konu ? Cevap veriyorum : Seçme şansınız olsaydı bahçeli bir evde mi yoksa apartman dairesinde mi yaşamayı tercih edersiniz , neden ?
( Valla camdan kuru dallara bakarken öyle aklıma geldi)
şu an televizyonda biri dedi ki:''evleneceğim kadın bana kendimi padişah gibi hissettirmeli''
siz ne dersiniz?
yine aynı adam'' zor kadın severim'' dedi. ''kolay olan değersizdir'' de dedi. ''adamın elini 2-3 gün sonra tutun'' da dedi. dedikçe diyor ben kesiyorum
ben varım. bak kızıma okuldan aldım geldim yemeğimi bilgisayar karşısında yiyorum:)
ana bak sennn o kendine eş değil hizmetçi arıyor heralde.. tutsun hizmetçi padişah gibi yaşasın ozamann
bencede ilk günlerden elini tutmayı istemem zamanla alışınca ve onu tanıyınca isterim zaten sözlümlede 1 ay sonra falan el el tutuşmuştuk
eee haniii kimse yokk bi yemeğe gittim geldim kimse kalmamışşş
afiyet olsun cnm, evli ve çocuğun var maşallah yaş kaç bu arada? biraz kendinden bahsetsene tanışalımm..
yok yaa. ben öyle düşünmüyorum. herkes pohpohlanmayı sever. sen ona padişah gibi davran o da sana sultan gibi davranır. al takke ver külah mutlu mutlu yaşarsınız. erkekler gururlarının okşanmasından kadınlardan daha çok sever ve memnun olurlar. 14 yıllık evli birinden size tüyo:)))
37 yi bitirdim. kızım 10 yaşında. ya sen ?
ben evli olmadığım için bilemicem cnm, vayy bee 14 yıl he maşallah
ben de, 22 yaşındayım, çalışıyorum özel bir şirkette ve sözlüyüm.
hayırdır bir rahatsızlık mı vardı ? İyileşmişsindir umarım çok geçmiş olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?