- 20 Eylül 2012
- 77
- 20
- 38
- Konu Sahibi ylnzeskici
-
Hayatta herşey insanlar için. Ne demiş Mevlana "..... Düşmem der düşersin, şaşmam der şaşarsın, dost bildiğin düşman olur, bir de bakmışsın düşmanların dostun olmuş, ..... öldüm der durur da yine yaşarsın... "
Maalesef öyle, herkes herşeyi yaşayabilir bu hayatta. ama eğer önünde çukur olma ihtimaline karşı adımını dikkatli atmazsan kendini bir anda nerede bulursun ??
topiğin en çıtırları sen ben ve ylnzeskiciGerci Abla bizi sollar da neyseeee...
ooo bayaa gençler var aramızda
Kızlar zorlasam anneniz olcek yaştayım haa
bak sen nazarboncuğunakız boşuna mı 39 u yeni bitirdim diyorum , 40 ıma girdim demiyorum sanıyorsunuzzzzz
21'im çiçeğim.Sen kaç yaşındasın yakınmı yaşlarımız birbirine
bak sen nazarboncuğunakız boşuna mı 39 u yeni bitirdim diyorum , 40 ıma girdim demiyorum sanıyorsunuzzzzz
Kaç yaşındasınız ki ? Benim annem 39 yaşında :)
21'im çiçeğim.
farkettim ben senin 39 dediğini orda baya güldüm de sesimi çıkarmak istemedimvalla sen kaşındın ablam
21'im çiçeğim.
ylnzeskici sen 39da kal boşver 40ları.
eh bende 6 şubat ta doğum günü kutlayıp 39 umu bitirdim işte
senin annen elini çabuk tutmuş kızı boyuna getirmiş maaşallah,
daha ben evlenicem de tutarsa çocuk yapıcam da , da da da ...
Valla okunmamış gazete yenidir derler ya, evlenmemiş kız da gençtir mantığıyla 39 işte
yok be güzeliim , o işin esprisi, vallaa hayatın koşturmacasına dalınca insan yılların geçişine öylece bakıp kalıyor maalesef...
neyse daha önümde kaç yıl olduğunu bilmediğim güzel bir hayat var o yüzden dur bakalımm
İyi iyi 2-3 yaş var okuyormusun ?
2 yıllık bitirdim, açıktan devam etmeye calıştım da olmadı.. yemediçalışıyorum canım, sen?
Valla okunmamış gazete yenidir derler ya, evlenmemiş kız da gençtir mantığıyla 39 işte
doğru diyosun ben evlenmeye karar verdiğimden beri ömrümden ömür gitti
Bende üniversite sınavına hazırlanıyorum bu sene 2. senem istediğim bölüme girmek istiyorum ama bu senede olmazsa iyi kötü bi yeri yazarım :)
Az kalmış Allah utandırmasın, tamamına erdirsin hayırlısıyla
Bende üniversite sınavına hazırlanıyorum bu sene 2. senem istediğim bölüme girmek istiyorum ama bu senede olmazsa iyi kötü bi yeri yazarım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?