• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hangi Seri Daha Güzel ?

günaydın,
ben kesinlikle seri kitap sevenlerdenim.okuduğunuz bi kitabın devamının olması muhteşem bişi :))))

yüzüklerin efendisi
açlık oyunları
alacakaranlık serisi (vampir kitaplarını seviyosanız ki mutlaka okumalısınız bütün serinin filmleride çok güzel)
azap-tutku-düşüş-vurgun kitapları : düşüş serisi diye geçiyor.(meleklerle ilgili kitapları okumak istiyorsanız ki kesinlikle deneyin süper kitap)

tek tek kitap okumayı sevenler varsa, hangi türde olduğunu söylerse, belki bişiler bulabilirim.
şuanda bende nicholas sparks ın sevgili john kitabını okuyorum. filmi de var.
ayrıca filmi olan kitapların önce kesinlikle kitabını okuyun derim çünkü filmler yanıltıcı olabiliyor.

arkadaşlar grinin elli tonu üçlemesi kitaplarını okuyanlar var mı??okumak istiyorum :))))
ya da önerebileceğiniz başka seriler...

Tek tek okumak istiyorum canım :)) Listemi yaptım zaten cok tesekkür ederim :34:

Gunaydin canimmmm.vampir kitaplarini seviyorsan alacakaranlik serisiyle basladi benim bu tutkum.boyle vampirli bi kitap daha var geceevi serisinden birde son okudugum fisilti serisi var buda kovulmus bir melegin siradan bir kiza askini anlatiyo 4.kitabi cikmadi daha ben oni bekliyorum.tavsiye ederim onuda...

Sağol canım benimmm :16: Vampirli filmde izlemedim kitabını da okumadım.. Nasıl olur bilmem ki.. Zevk alcağımı sanmıyorum ama :1:

ne tarz sevdiğine göre değişir
macera seviyorsan açlık oyunları tam sana göre
tarih antirika aşk seviyorsan boleyn kızı nı seçebilirsin

Twilight serisini okudugum donemde filmserisi yeni basliyodu.kitabi okuyup o serinin filmine gidiyodum.oyuzden cook guzel oldu.en son seriyi aglayarak izlemistim bitti diyede cook uzgunum.keske devam etse.twilighti okumadiysan kesinlikle oku derim.hep o tarz kitaplar ariyosun ondan sonra

Gunaydin canimmmm.vampir kitaplarini seviyorsan alacakaranlik serisiyle basladi benim bu tutkum.boyle vampirli bi kitap daha var geceevi serisinden birde son okudugum fisilti serisi var buda kovulmus bir melegin siradan bir kiza askini anlatiyo 4.kitabi cikmadi daha ben oni bekliyorum.tavsiye ederin onuda...

eet fısıltı seriside çok güzel son kitabı da çıktııı, final adıda...
ayrıca düşmüş meleklerle ilgili eğer fısıltı serisini beğeniyorsanız, düşüş serisini daha çok beğenirsiniz.. serinin bütün kitapları tr ye çevrildi.
meleklerle ilgili melek adlı bir kitap daha var.2. kitabı da çıkmışşş...
değişik bir tarz olsun diorsanız, ne melek ne vampir o zaman dönüşüm seirisini tavsiye ederim :))

Ben Boleyn Kızı'nı okumuştum..
Çok da beğenmiştim okuyabilirsin :34:

Açlık oyunlarının da filmini izledim..
O da güzeldi bence ikisini de oku,
İkisini de izle canım :40:

Back