• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hangi Seri Daha Güzel ?

Bende şimdi kitapyurdundan yorumları okudum ama herkes çok saçma bi kitap falan demiş .. Ha birde Ortaokul veya lise çağlarındakiler için olabilir demişler canım :44:

Biz ona ortaokul ve lise çağlarındaki insanlar için demeyelim de çocuk ruhluların beğeneceği bir kitap diyelim

Hangi tür kitaplardan hoşlanıyorsun sen

Bilim kurgu

Dram

Romantik

Polisiye

cinayet ? Ona göre bakalım bu arada cevaplayacağım sorunu özelden 10 dakika sorunu olduğu için cevap veremiyorum beklettiğim için kusura bakma canım =)

Açlık oyularının 3 kitabınıda okudum. Son kitap daha çok gerilim tarzı. Kitap boyunca isyanlar anlatılmış, ana karakterin alaycı kuş rolü üstünde durulmuş.
Seri boyunca geri planda süren bi aşk üçgeni var.( aslında tam üçgen değil:) Ama bu yönden diyologlar zayıf zaten son kitapta neredeyse hiç yok. Yani kitapta bu yönden patlama noktaları şaşırtıcı olaylar yok.
Sanki yazar sonunda zaman bulamamış olabilcek en sıkıcı en basit şekilde bağlamış sonu. Yada biz çok mutlu, parıltılı sonlara alıştığımız için pek etkileyici olmadı benim için.

Konu vampir romanlarında farkı olsada, yinede para kazanma amaçlı sıradan bi gençlik romanı serisi. Ama boş vakit varsa biraz eğlenmek için okunabilir. Fazla bişey beklemeyin bence.

Anladım canım değerli yorumun için çok teşekkür ederim :71: bende vazgeçtim zaten :119:

Birde şunu inceler misin ?
Seri olması lazım
Son Dört Şey-Paul Hoffman;

Ölüm, Yargı, Cennet, Cehennem.

Kurtarıcıların düşündüğü son dört şey.

Şimdi, bunlara beşincisi de eklendi: Thomas Cale...

Tanrı’nın Sol Eli ile başlayan üçlemenin ikinci kitabı… Ölüm Meleği Thomas Cale geri döndü…

“Karanlık ve müthiş bir hayal gücüyle yazılmış bir öykü.”

The Times

“Kült bir klasik.”

Daily Express

“Müthiş derecede sürükleyici.”

The Daily Telegraph

Son düzenleme:
bende serileri severim
bir arkadaşım çatı sersini tavsiye etmişti
henüz elimdeki kitapları bitiremedim
onlara başlamayı düşünüyorum
bir bakın isterseniz

Biz ona ortaokul ve lise çağlarındaki insanlar için demeyelim de çocuk ruhluların beğeneceği bir kitap diyelim

Hangi tür kitaplardan hoşlanıyorsun sen

Bilim kurgu

Dram

Romantik

Polisiye

cinayet ? Ona göre bakalım bu arada cevaplayacağım sorunu özelden 10 dakika sorunu olduğu için cevap veremiyorum beklettiğim için kusura bakma canım =)

Ben yorumları söyledim canım :) ) Genel olarak romantik severim ama ben aslında şu sıralar tarihi birşeyler istiyorum ama sıkmayacak roman tarzında birşeyler istiyorum anlatabiliyorum inşallah :) ( Tabi içinde aşk da olsun ) :) Aslında Moskof Cariye Hürrem 'i düşünüyorum ama ..
Siz ne dersiniz? :) :102:

bende serileri severim
bir arkadaşım çatı sersini tavsiye etmişti
henüz elimdeki kitapları bitiremedim
onlara başlamayı düşünüyorum
bir bakın isterseniz

Evet bi ara bakmıştım onada ama sanırım cinayetmiş.. O tarzları pek sevmiyorum canım ya..

Bu arada cevabın için teşekkür ederim :71:

Ben yorumları söyledim canım :) ) Genel olarak romantik severim ama ben aslında şu sıralar tarihi birşeyler istiyorum ama sıkmayacak roman tarzında birşeyler istiyorum anlatabiliyorum inşallah :) ( Tabi içinde aşk da olsun ) :) Aslında Moskof Cariye Hürrem 'i düşünüyorum ama ..
Siz ne dersiniz? :) :102:

Tarihi romanlarla hiç aram yok:19:

yazdığın iki seriyide okudum
ikisinide okumalısın bence
çok akıcı ve sürükleyiciler :34:

Aslında belirli bir sınırlamam yok.
Siyaset ve cinsellik içerikliler hariç her kitabı okurum :16:

Anladım canım :) Benim için de öyle sürükleyici ve birazda bana birşeyler katsın isterim :)

Teşekkür ederim fikrin için tatlım :) Bugün baktım baya kalındı Boleyn Kızı :)

Filmini izlemediyseniz kesinlikle açlık oyunları diyeceğim zaten ben kitapların filme dönüştürülmesinden nefret ediyorum ben okuyorum kafamda canlandırıyorum mekanı zamanı insanları sonra filmi çıkıyor anlamsız bir duygu karmaşası...

Belirttiğiniz 2 seriyi de okudum. Diğer arkadaşların söyledikleri gibi çok farklı tarzda seriler.

Açlık Oyunları daha çok young adultlar için yazılmış biraz futuristik biraz macera bir seri. Boleyn Kızı ile başlayan seri ise tarihsel olsa da, realiteye sıkı sıkı bağlanmadan entrika ve romantizm içeren bir seri.

Eğer filmini seyretmediyseniz Açlık Oyunlarını daha çok tavsiye edebilirim çünkü Boleyn Kızı serisi 3.kitaptan sonra kendini çok tekrarlıyor bence.

Ancak başa bir seri tavsiye etmek gerekirse, eğer okumadıysanız Harry Potter serisini ve Lord Of The Rings-Yüzüklerin Efendisi serisini tek kalemde tavsiye ederim.

günaydın,
ben kesinlikle seri kitap sevenlerdenim.okuduğunuz bi kitabın devamının olması muhteşem bişi :))))

yüzüklerin efendisi
açlık oyunları
alacakaranlık serisi (vampir kitaplarını seviyosanız ki mutlaka okumalısınız bütün serinin filmleride çok güzel)
azap-tutku-düşüş-vurgun kitapları : düşüş serisi diye geçiyor.(meleklerle ilgili kitapları okumak istiyorsanız ki kesinlikle deneyin süper kitap)

tek tek kitap okumayı sevenler varsa, hangi türde olduğunu söylerse, belki bişiler bulabilirim.
şuanda bende nicholas sparks ın sevgili john kitabını okuyorum. filmi de var.
ayrıca filmi olan kitapların önce kesinlikle kitabını okuyun derim çünkü filmler yanıltıcı olabiliyor.

arkadaşlar grinin elli tonu üçlemesi kitaplarını okuyanlar var mı??okumak istiyorum :))))
ya da önerebileceğiniz başka seriler...

Gunaydin canimmmm.vampir kitaplarini seviyorsan alacakaranlik serisiyle basladi benim bu tutkum.boyle vampirli bi kitap daha var geceevi serisinden birde son okudugum fisilti serisi var buda kovulmus bir melegin siradan bir kiza askini anlatiyo 4.kitabi cikmadi daha ben oni bekliyorum.tavsiye ederin onuda...

Back