Bende şimdi kitapyurdundan yorumları okudum ama herkes çok saçma bi kitap falan demiş .. Ha birde Ortaokul veya lise çağlarındakiler için olabilir demişler canım :44:
Açlık oyularının 3 kitabınıda okudum. Son kitap daha çok gerilim tarzı. Kitap boyunca isyanlar anlatılmış, ana karakterin alaycı kuş rolü üstünde durulmuş.
Seri boyunca geri planda süren bi aşk üçgeni var.( aslında tam üçgen değil:) Ama bu yönden diyologlar zayıf zaten son kitapta neredeyse hiç yok. Yani kitapta bu yönden patlama noktaları şaşırtıcı olaylar yok.
Sanki yazar sonunda zaman bulamamış olabilcek en sıkıcı en basit şekilde bağlamış sonu. Yada biz çok mutlu, parıltılı sonlara alıştığımız için pek etkileyici olmadı benim için.
Konu vampir romanlarında farkı olsada, yinede para kazanma amaçlı sıradan bi gençlik romanı serisi. Ama boş vakit varsa biraz eğlenmek için okunabilir. Fazla bişey beklemeyin bence.
Biz ona ortaokul ve lise çağlarındaki insanlar için demeyelim de çocuk ruhluların beğeneceği bir kitap diyelim
Hangi tür kitaplardan hoşlanıyorsun sen
Bilim kurgu
Dram
Romantik
Polisiye
cinayet ? Ona göre bakalım bu arada cevaplayacağım sorunu özelden 10 dakika sorunu olduğu için cevap veremiyorum beklettiğim için kusura bakma canım =)
bende serileri severim
bir arkadaşım çatı sersini tavsiye etmişti
henüz elimdeki kitapları bitiremedim
onlara başlamayı düşünüyorum
bir bakın isterseniz
Ben yorumları söyledim canım :) ) Genel olarak romantik severim ama ben aslında şu sıralar tarihi birşeyler istiyorum ama sıkmayacak roman tarzında birşeyler istiyorum anlatabiliyorum inşallah :) ( Tabi içinde aşk da olsun ) :) Aslında Moskof Cariye Hürrem 'i düşünüyorum ama ..
Siz ne dersiniz? :) :102:
Tarihi romanlarla hiç aram yok
Okudunmu sen onu ? Ne bilim bende heveslendim işte bian
1. kitabını okumuştum ama 2. ve 3. alamadım henüz.
Okumak istediklerim çok birikti bu ara.
:26:
Aynen benimde :)Liste yaptımSen ne tür kitapları seviyorsun ? :)
Aslında belirli bir sınırlamam yok.
Siyaset ve cinsellik içerikliler hariç her kitabı okurum
yazdığın iki seriyide okudum
ikisinide okumalısın bence
çok akıcı ve sürükleyiciler
Açlık oyunları serisinin güzel olduğunu duymuştum ama boleyn kızı serisini ben çok sevdim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?