açlık oyunlarının kitabını okumadım ama filmini izledim pek de beğenmedim açıkçası. ama boleyn serisi gerçekten çok güzel gözlerim acıyana kadar okuyordum...
Kızlar ilk defa seri şeklinde kitap okumak istiyorum ..
Hangi seri daha akıcı daha güzel sizce ? yorumlarınızı bekliyorum ;
- Açlık Oyunları
- Boleyn Kızı
Eğer sizin eklemek istediğiniz bi seri olursa onlarada açığım :) Yeterki sürükleyici olsun :)
( Cinayet , polisiye istemiyorum )
boleyn kızının filmini izlemiştim sıkılmıstım o yüzden açlık oyunları bence
Açlık oyunları serisini okudum.
Boleyn kızı serisinin de ilk 2 kitabını okudum.
Alanları tamamen farklı olduğundan karşılaştırma yapamayacağım.
Tarihi entrikalar seviyorsan Boleyn Kızı'nı okumalısın.
Ama kitapları çok kalındır.
İlk seri maceran olduğundan belki sıkılabilirsin.
Açlık Oyunları fantastik alanda.
İlk kitabı süperdi, ikincisi orta şeker, üçüncüsünü sevmedim.
Ayrıntılı yorumlarım bloğumda var.
Açlık Oyunları / Suzanne Collins ~ kontesce
Ateşi Yakalamak / Suzanne Collins ~ kontesce
Alaycı Kuş - Suzanne Collins ~ kontesce
Başka önerin varmı :) ?
Anladım canım teşekkür edeirm, başka önerebilceğin seri şeklinde kitaplar varsa onlarada bakabilirim :)
Bloğuna bakacağım :)
Serilere pek bulaşmıyorum :26: Tesadüf sadece bu sorduğun 2'si hakkında bilgi sahibiydim
Harrp Potter okumuşluğum vardır bir de
Valla Harry Potter 'ın filmlerini izlemeseydim okurdum heralde ama gene gözüm yemezdi yaAslında bende serilere pek bulaşmıyorum ama bi bulaşayım dedim yada vazmı geçsem
- Boleyn Kızı olabilir:44:
Bence hiç bir kitapla filmini karıştırma canım. İnan çoookkk çok farklı oluyorlar
Seriler benim gözümü korkutuyor, bilmiyorum.
Genelde tek kitapları tercih ederim ya da 2'lik kısa serileri.
Bir de Gülşah Elikbank'ın Günebakan Üçlemesi var seri. Fantastik, 3kitaplık seri.
Fikrin için teşekkür ederim canım ama düşündüm de tekli kitaplardan o kadar güzel kitap varken neden seri okuym diyeNasıl fikir sence
Bu arada profil resmine bayıldımm
Öncelikle teşekkür ederim .Güzel düşünmüşsünüz.Seri kitapları okurken insan sıkılabiliyor tekli kitapları okumak insanı daha da çok kitap okumaya teşvik ediyor bence
Bu avatarı bir blogu incelerken görmüştüm buna benzer çizimler var ve daha hoşlar bi ara hatırlatta sana da bir kaç avatar ayarlayayım
Ayyyyyyyy çok mutlu olurum canımmm ya :) Çok sağolll :)
Kitap konusunda da haklısın katılıyorum sana :) Direk vazgeçtim yalnız
Avatarları görmeden şimdiden sizi mutlu edebildimse ne mutlu bana canımRica ederim ne demek
Bir kitap daha var okur musun bilmem Prenses Gelin adında bir kitap var istersen özetini paylaşayım bir göz gezdir ne dersin :44:[h=1][/h]
Ay ben öyle küçük şeylerden mutlu olurum :) Zaten avatarınıda çok beğendim eminim çoğu güzeldir
Kitabı kısaca özetlersen sevinirim merak ettim canım :)
Kitabın konusu hakkında bir fikrim yok ama benimde okumayı düşündüğüm kitaplar arasında yer alıyor
Tanıtım yazısı var
“Bir insan dünyasının değişeceği anı nereden bilebilir ki? Henüz gerçekleşmeden önceki tecrübelerinin, bütün o yılların bir hiç uğruna hazırlık olduğunu kim söyleyebilir ki?En azından bir şeyler olmaya başladığının farkında olmalıydım. Belki de hâlâ farkında değildim; rüzgârdaki ilhamı kim hissedebilirdi ki?”
Aşk, macera, korsanlar, prensesler, devler, mucizeler, korku, heyecan… Bütün bu unsurları içinde barındıran Prenses Gelin, masal tadında sürükleyici bir roman.
Yazar okuyucularına, “Size bu kitabın üzücü ve acıklı bir sonu olduğunu söylemek üzere değilim, daha ilk satırda bunun benim yeryüzündeki en sevdiğim kitap olduğunu belirtmiştim. Ancak çok kötü olaylar yaşanacak, yanlış insanlar ölecek. Buna hazırlıklı olun.” diyor.
Ben bu tanıtım yazısını okuduktan sonra kimlerin öleceğini merak ettim:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?