Hangi Sabunu Önerirsiniz

canım genel olarak kükürtlü sabun sivilcelere iyi gelir, kurutur yani. aktarlarda bulabilirsin :34:
ama cildin çok kuruysa kullanmanı tavsiye etmem. diğer yandan Dove sabunlarının da iyi geldiği söyleniyor ama ben kullanmadım

sabun değil belki ama sebamedin yüz yıkama jelini öneririm gerçekten hem sivilceleri kurutuyor hemde lekelere çok iyi geliyor ben kullanıyorum çok memnunum düzenli kullanımla sivilce falan kalmıyor

şehriban teyze'nin zeytinyağlı ya da defne'li sabununu öneririm. tamamen doğal, kimyasalı yok.bir de watsons'ın kendi markası ile sattığı kil maskesi var. çok da ucuz. akşamları da yatmadan önce sür, ama ince tabaka halinde. yoksa canını yakar.
sabaha kadar bekle. haftada 3 kere yapmanı öneririm. sonra zamanla haftada 1'e, hatta ayda bire indirebilirsin.

bambino marka kükürtlü sabunu tavsiye ediyorum sabah ve gece yatmadan önce uygula :) ben memnun kalmıştım

şehriban teyze'nin zeytinyağlı ya da defne'li sabununu öneririm. tamamen doğal, kimyasalı yok.bir de watsons'ın kendi markası ile sattığı kil maskesi var. çok da ucuz. akşamları da yatmadan önce sür, ama ince tabaka halinde. yoksa canını yakar.
sabaha kadar bekle. haftada 3 kere yapmanı öneririm. sonra zamanla haftada 1'e, hatta ayda bire indirebilirsin.
Tatlım şehriban teyze sabunu zeytinyağıyla değil purine ile yapılan çok düşük kaliteli bir sabun,anladığım bir konudur ve tavsiye etmem.
Watsons'a giderseniz (başka yerde pek yok) Otacı'nın doğal sabun serisi var,çok kaliteli üretmişler,özellikle öneririm.

Back