• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çatlatma iğnesi olup bekleyenler gelin birlikte bekleyelim.

Abimin eşi bu ay tedavisiz ilaçsız kaldı çat diye valla😂 onunda regl olacak gibiydi ha geldi ha gelecek diyorduk bi test yaptı pozitif
Ay darısı başımıza ya özeniyorum valla 😀 işte tek umudum o olacak gibi hissedip olmamak 😀

Merhaba hepimiz güzel habeler aliriz inşallah 🤲🤲 bende pcos var ilk çocuğun oldu ama ikincisi olmuyor letu gonalf ve çatlatma ignesiyle dün aşılama oldum bakalım sonucumu bekliyorum bende

12. Günümdeyim kasık ağrılarım var adet olacak gibi bu güne kadar yoktu acaba sizin nasıl belirtileriniz vardı
Hamileliğin ilk belirtisi adet olacakmış gibi hissetmek ben ilk gebeligimde ped ile geziyordum ha oldum ha olacam diye ama hamileymisimm inşallah sizinde öyledir

Benim bugün İğneden sonra 15. gün ve karnım belim her an adet olacak gibi ağrıyor. Galiba cumaya kadar gelmiş olur. Cuma da kan verecektim gelmezse eğer

Benim de iğneden sonraki 14. Günüm. Her an regl olacak gibi hissediyorum kasıklarım da o hafif ağrı var. Hayırlısı artık 🤷🏼‍♀️

Back