ben 2 yıldır pastel kullanıyrum.pastel volume expres mukemmel gecenlerde loreal volume aldım gercekten hıc memnun kalmadım.pastel 10 tl loreal 28 tl.tabı loreal da tam bır sıyahlık bulamadım ayrıca hıc hacım ve dolgunlukta vermedı(((denersenız eger cok memnun kalacaksınız cunku ben rimele cok önem veren bırıyım kolay begenmıyorum ama cokkk tavsıye ederım
bende de loreal var ama çok zor çıkıyor gözden bıktım valla
merak ettim deneyebilirim bunu
pahalı rimellerden bıktım çünkü
dene sonra bırdaha degıstıremeyeceksın emın ol cunku pastel de bence kalıtelı ürün bılmıyorum ben cokkkkkkkk memnunum butun rimelleri denememe ragmen en ıyısı bu.
ben 2 yıldır pastel kullanıyrum.pastel volume expres mukemmel gecenlerde loreal volume aldım gercekten hıc memnun kalmadım.pastel 10 tl loreal 28 tl.tabı loreal da tam bır sıyahlık bulamadım ayrıca hıc hacım ve dolgunlukta vermedı(((denersenız eger cok memnun kalacaksınız cunku ben rimele cok önem veren bırıyım kolay begenmıyorum ama cokkk tavsıye ederım
bende maybelline kullanıyordum ama içinde paraben var degiştirmek istiyorum sephoranın bazı rimellerinde sanırım paraben yokmuş deneyen varmı içinizde sephorayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?