• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hangi renk olmalı?

Açıkçası biraz ağır biraz da koyu renk benim zevkime göre sanki salonu daraltır gibi geldi bana ama siz beğendiyseniz neden olmasın.

Buarada eğer sırf temizliği için koyu renk koltuk istiyorsanız mağazaya leke tutmaz döşemeleri olup olmadığını da sorun. Bizdeki koltuklar hep krem rengi ama tükenmez kalem ve şarap dahil ne dökersen dök ıslak bezle sildiğin anda geçiyor.
Yaa bende bir cocuk bir koca var koltugun ustunde nar bile yiyorlar. Oyuzden odum patliyor. Koyu rengi agirligindan dilayi istiyorum biraz. Oturma odasi pembe cunku. Heer yerin ayri bir atmosferi olsun istiyorum.

Birde simli griyle yesil nasil olur acaba merak ettim dogrusu:KK45:

Böyle bişey nasil,tülünüz çok beyaz ve perdeniz spor değil ondan bunu yakıştırdığım.
Canim guzel ama basta acik renk. Birde o yastiklar yokmu o yastiklar.. insana oturmaya yer birakmiyor inanirmisin buyuk koca yastikli olanlar hic kullanisli degil.

Bir arkadasimin takimi boyle , yastiklar oturuyor bize yer yok der hep:-)

Cikilotam iste o renkler var aklimda :)) birde geri iki sayfaya bi renk uyumu attim baksana , arkadaslar koyu renk diye daraltir dediler ama
Canım baktım, oda güzel. Ama en azından kahverengi olan koltuk biraz daha sütlü kahveye kaçabilir hani rengi koyu kaçacak diye düşünürseniz.
Ama biliyor musun bordo tonları da olur. Böyle hafif parlak kumaşlar var, o kumaşlardan güzel bir bordo çok zengin durur. Şuan yemekteyizi seyrediyorum. Burada kadının perdeleri aynı seninki gibi yeşil, koltuklarını da parlak bordo gibi almış. Koyu da durmuyor cırtlamıyor da. Ben beğendim. Zaten yıl başı ağacı süslerken en çok bordo yakışır yeşil ağacın üstüne düşünürsek :) uyum konusunda bana biraz onu hatırlattı. Sıcak duruyor.

Turuncu alma bence. Turuncuyu istersen yastıkta kullanırsın. Bence ya gri, ya bordo ya da sütlü kahve gibi :)

images.webp
images (1).webp

Baksana yıkılıyo :)) yani renk uyumu olarak.. Tabi tercih meselesi. Dediğim gibi hafif parlak kahve de güzel olur

Canım baktım, oda güzel. Ama en azından kahverengi olan koltuk biraz daha sütlü kahveye kaçabilir hani rengi koyu kaçacak diye düşünürseniz.
Ama biliyor musun bordo tonları da olur. Böyle hafif parlak kumaşlar var, o kumaşlardan güzel bir bordo çok zengin durur. Şuan yemekteyizi seyrediyorum. Burada kadının perdeleri aynı seninki gibi yeşil, koltuklarını da parlak bordo gibi almış. Koyu da durmuyor cırtlamıyor da. Ben beğendim. Zaten yıl başı ağacı süslerken en çok bordo yakışır yeşil ağacın üstüne düşünürsek :) uyum konusunda bana biraz onu hatırlattı. Sıcak duruyor.

Turuncu alma bence. Turuncuyu istersen yastıkta kullanırsın. Bence ya gri, ya bordo ya da sütlü kahve gibi :)
Yaaa canim bayildim vallahii :)) tam benim perdemin rengi cok cool durmus :KK200:

Uyumadım seninle beraber koltuk düşünüyorum :))) benim de ilgi alanım. Son zamanlarda bende evle kafayı bozdum :)) karar verebilirsen bana da söyle cınım :*
canim aslinda gidince netlesecek kafamda daha bisiy gormedim. Bir oarcanin yesil olacagi kesin :)) ama ben oldu bitti olmasin diye 3. Sansimi iyi degerlendirmek istiyorum.. dersimi calisio gideyim yanii :))
Yerim seni:KK200:

Sen ne tonlar dusunuyosun

Valla canim acikcasi perde daha kisa surede degistirilen bir sey
Koltuk uzun sure degismedigi icin
Uyan ve herseyle kombine edilen bir renk olursa bence daha iyi olur.
Odayi patlatmak icin bir berjeri tamsmen farkli renk isteyebilirsin

Back
X