- 14 Şubat 2012
- 6.206
- 8.823
- 448
- Konu Sahibi - Pudra Pembe -
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Malesef öyle :) turuncuya bir atipatim var ama kiremit olabilir. Bu arada okadar arastirmisiniz tesekkur ederim :)Eki Görüntüle 2086369 Eki Görüntüle 2086370 Eki Görüntüle 2086371 Eki Görüntüle 2086372 Eki Görüntüle 2086373 Eki Görüntüle 2086374 Eki Görüntüle 2086375
Dikkat ederseniz sizin perdelerin rengindeki odalarda hep turuncu ve tonlarındaki aksesuarlarla mobilyalar ön plana çıkmış.
Bende gri dusunmustum basta koyu ve simli gri uzerine yesil yastiklar :)Krem gri toprak tonları doğal olur bence haki yeşili sanki perden gri tonları gri nin üstüne renkli yastıklar muhteşem olur
Malesef öyle :) turuncuya bir atipatim var ama kiremit olabilir. Bu arada okadar arastirmisiniz tesekkur ederim :)
Asagiya ekledigim takim nasil sence ?Ne demek :) google'a koyu yeşil oturma odası yazıp tak tak ekledim zaten ilk sayfadan gözüme hoş görünenleri 2 dakikalık iş :)
Krem gri toprak tonları doğal olur bence haki yeşili sanki perden gri tonları gri nin üstüne renkli yastıklar muhteşem olur
Aslında resim buldum ama atmayı bilmiyorum yahuBende gri dusunmustum basta koyu ve simli gri uzerine yesil yastiklar :)
Gromdan giris yap kadinlar kulubune oncesinde resimlerun fazlaliklarini kirp,sonra cevapla butonun yaninda dosya yukle var ordan yukleyebilirsin canimm :)Aslında resim buldum ama atmayı bilmiyorum yahu![]()
Bir resim attim gecmis sayfada baksanaYastık lari renkli yaptırırsan bence bu renk cuk oturur![]()
Asagiya ekledigim takim nasil sence ?