- 7 Aralık 2013
- 2.977
- 17.162
- 408
- 30
- Konu Sahibi - Pudra Pembe -
Iste hali zor secim olur eger 3 renk kullanirsam oyuzden tereddut ettimAynen yaa çorabınla geçsen çorabın pamuğu siyah yapışıyor..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Iste hali zor secim olur eger 3 renk kullanirsam oyuzden tereddut ettimAynen yaa çorabınla geçsen çorabın pamuğu siyah yapışıyor..
Ya iste acik renk oldugu icin koyu olamaz , hali.Bende seni yerimm :) ♡ ben evime halı rengi avize şekli gibi şeyler düşünüyorum. Aslında bir köşe koltuğum olsa fena olmaz ama şuan durum onu el vermiyor. Koltuklarımda iyi durumda. Perdem pudra pembe. Koltuklarım mor :) yastıklarım pembe, fuşya ve mor :) renkleri seviyorum :) bir ara bende halı rengi diye konu açarım.. Mobilyalarım beyaz-ahşap karışımı. Şuan ki halım kahvenin tonları karışımı. Ama hiç açmadı evi.
Sen ne düşünüyorsun peki?Iste hali zor secim olur eger 3 renk kullanirsam oyuzden tereddut ettim
Benim mutfagım pembe mor :) perde pembe, ne bileyim halı da mı pembe olsun şimdi dedimYa iste acik renk oldugu icin koyu olamaz , hali.
Seninde acik pembe olabilir halin
Vallahi dusunemiyorum oyuzden 3 rengi alsam 3 renk hali zorda birakiyoor beniSen ne düşünüyorsun peki?
Ozamaman haliyi lila yap :))Benim mutfagım pembe mor :) perde pembe, ne bileyim halı da mı pembe olsun şimdi dedimbaşka seçenek düşündüm o yüzden. Yoksa evet benim dekorasyonuma göre halıya pembe yakışıyor şuan
Diğer üçlüyü bordo alsan? Sırf bordo yeşil yapsan nasıl olur?Vallahi dusunemiyorum oyuzden 3 rengi alsam 3 renk hali zorda birakiyoor beni![]()
Ama kahveyide istiyorummm :))) 3 lunun biri yesil olsa, biri kahve berjerlerde biri kahve yesil olsa minderler borso olsa nolur?Diğer üçlüyü bordo alsan? Sırf bordo yeşil yapsan nasıl olur?
Morun tonuna git diyorsun :) bilmem ki.. Olabilir aslında :/ ayyy kararsızlık ne zorrr hele benim gibi tipik terazi burcuysann :))) başkası için şıp diye doğruyu görebiliyorum, bir kendime yok :/Ozamaman haliyi lila yap :))
Olur ama berjerleri aynı renk yap bence :) hangi renk seni daha çok çekiyorsa o renk olsunlar :)Ama kahveyide istiyorummm :))) 3 lunun biri yesil olsa, biri kahve berjerlerde biri kahve yesil olsa minderler borso olsa nolur?
Coeba olu heral![]()
Benim esimde terazii canim :) ee koyu renk yapasin. Ama patlatiyim dersen sari yap derim rengarek olurr :))Morun tonuna git diyorsun :) bilmem ki.. Olabilir aslında :/ ayyy kararsızlık ne zorrr hele benim gibi tipik terazi burcuysann :))) başkası için şıp diye doğruyu görebiliyorum, bir kendime yok :/
Ozaman iki berjer yesil iki koltuk kahvemi olsun ?Olur ama berjerleri aynı renk yap bence :) hangi renk seni daha çok çekiyorsa o renk olsunlar :)
Olur bak öyle de güzel olur :)Ozaman iki berjer yesil iki koltuk kahvemi olsun ?
Kiz corba yaptim, renk corbasi.Olur bak öyle de güzel olur :)
Yok yok sarıya hiç girmek istemiyorum :))) bakalım paramız denkleşirse halıya yoğunlaşıcam bende. Portmanto da almam lazım.. Avize almam lazım hala avizem yok =/Benim esimde terazii canim :) ee koyu renk yapasin. Ama patlatiyim dersen sari yap derim rengarek olurr :))
Ahahahhaha aay bir an gerçekten çorba yaptın sandımKiz corba yaptim, renk corbasi.
Yaa eksikler bitmiyor dimi. Yaaa bdvye gel bak sinirim zipliyor, banlanabilirimYok yok sarıya hiç girmek istemiyorum :))) bakalım paramız denkleşirse halıya yoğunlaşıcam bende. Portmanto da almam lazım.. Avize almam lazım hala avizem yok =/
Dusunmekten ayarlarim bozulacak yaaAhahahhaha aay bir an gerçekten çorba yaptın sandımrenk çorbası mı iyice kafayı bozdun dicektim
ahahah
Kime çatıyorsun bırak uğraşma :)))) ben çıkıyorum birazdan halamlara gidiyorz :)Yaa eksikler bitmiyor dimi. Yaaa bdvye gel bak sinirim zipliyor, banlanabilirim
Bak sen ne yap biliyor musun, fonların zaten yeşil, büyük koltuklarını kahverengi yap. Berjerlerini de yeşil yap dediğin gibi. Yeşilleri berjerlerde bırak artık.Dusunmekten ayarlarim bozulacak yaa