• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hangi renk olmalı?

Vosvos kiremit rengi güzel gider .Krem de olur ama kız bisi dicem o boncukları sök ordan be :D

Haki perde, ne kadar riskli bir secim keske bu yonde yapmasaydiniz ama olan olmus. Bence haki ile lacivert tonlari cok uyumlu oluyor. Lacivert, hardal sarisi bakabilirsin. Lacivert daha cok yakisir ama. Lacivert koltuk takiminin minderlerini oerdenin kumasi ile kaplatirsin cok hos durur.

Haki perde, ne kadar riskli bir secim keske bu yonde yapmasaydiniz ama olan olmus. Bence haki ile lacivert tonlari cok uyumlu oluyor. Lacivert, hardal sarisi bakabilirsin. Lacivert daha cok yakisir ama. Lacivert koltuk takiminin minderlerini oerdenin kumasi ile kaplatirsin cok hos durur.

Ilk once koltugu aldik , sonra perde alindi. Bende psimanim vallahi

Hahaha o zaman de ona bi daha perde almasin :KK70:
Şaka şaka yeşilde ne zor bir renktir yarabbi ..
Ya vallahi oyle, arka sayfalarda koltugumun fotosunu attim , koltuga uysun diye yaptirmistim ama simdiki koltukari yesil yaptirmayacagim. Haliyi yesil alip. Baska renk dusunuyorum koltuklari bullamiyorum :

Ya vallahi oyle, arka sayfalarda koltugumun fotosunu attim , koltuga uysun diye yaptirmistim ama simdiki koltukari yesil yaptirmayacagim. Haliyi yesil alip. Baska renk dusunuyorum koltuklari bullamiyorum :

Yeşille uyacak kontrast renkler bul bence içinde yeşilleri olabilir ama tamamı yeşil bir hali alma boğar çünkü..
Tamamı bitince foto atta bakalim :)
Kolay gelsin

Back
X