- 7 Aralık 2013
- 2.977
- 17.162
- 408
- 30
- Konu Sahibi - Pudra Pembe -
-
Yesil zor bir renk gelsem mavi alsam olmaz , biraz sari ile olabilir dedim . Antrasitde olabilir diye dusundum . Biri gelip bune rengarek derse üzüĺürüm..Benim koltuğum kahve krem perdem uçuk pembe storu kahveilla aynı renk olmasına gerek yok zaten koyu perden
Bordo chesteerKızlar koltuklarimda problem oldugu icin , firma baska model secebilecegimizi söyledi. Fakat ben perdelerimi koltuk rengiyle bir yaptirmistim. Resmini atacagim. Sizce perdelere uygun nasil renk kombini yapabilirim. Bu sefer koltugu perdelerin renginde secmeyip, perdeyle haliyi ayni renk yapsam mi ?Koltuk takiminin rengini ne secebilirim?
Tesekkur ederim
Bordo chester :) belki biri bordo biri fon perdeyle ayni ton yeşil olabilir.Kızlar koltuklarimda problem oldugu icin , firma baska model secebilecegimizi söyledi. Fakat ben perdelerimi koltuk rengiyle bir yaptirmistim. Resmini atacagim. Sizce perdelere uygun nasil renk kombini yapabilirim. Bu sefer koltugu perdelerin renginde secmeyip, perdeyle haliyi ayni renk yapsam mi ?Koltuk takiminin rengini ne secebilirim?
Tesekkur ederim
Yeni bir fotograf attim bak istersenGercek rengini yansitan bir foto gormedikten sonra ne desek bos.
Beyazmi , benim kizim onalari siyah yapar. MahvederBordo, mürdüm rengi, bej, hardal rengi olabilir. Yahut koltuklarini duz beyaz chesteer yaptrp halinla fonlari kombinleyebilirsin. :)
Beyazmi , benim kizim onalari siyah yapar. Mahveder
Simdi problem cikanlarim chester di. Cok problem yasadim vallahi ikikere degisti birdaha almam
Sari nasil olur civcik sarisiOzaman bordo ya da hardal :)))
Sari nasil olur civcik sarisi
Sen beni hatirladinmiKiremit rengi, hardal rengi üçlüler ve desenli berjerler falan güzel olur.
Tonu canlı olmalı biraz ankrasit çok boğar odayı bunun yanında.
Ayy yanlis secim yapmak istemiyorum vallahiiCok cirtlak durur. Ben tercih etmezdim.
Acik renkten cok korkuyorumBu renge açık renkler gider. beyaz, bej gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?