- 7 Aralık 2013
- 2.977
- 17.162
- 408
- 30
- Konu Sahibi - Pudra Pembe -
-
Oyle yapicam canim fikir veesigin icin cok sagol :)Bak sen ne yap biliyor musun, fonların zaten yeşil, büyük koltuklarını kahverengi yap. Berjerlerini de yeşil yap dediğin gibi. Yeşilleri berjerlerde bırak artık.
Rica ederim canımm :)Oyle yapicam canim fikir veesigin icin cok sagol :)
Kiz hepsi boncuklu kocis yaprtirmis öyleVosvos kiremit rengi güzel gider .Krem de olur ama kız bisi dicem o boncukları sök ordan be
Haki perde, ne kadar riskli bir secim keske bu yonde yapmasaydiniz ama olan olmus. Bence haki ile lacivert tonlari cok uyumlu oluyor. Lacivert, hardal sarisi bakabilirsin. Lacivert daha cok yakisir ama. Lacivert koltuk takiminin minderlerini oerdenin kumasi ile kaplatirsin cok hos durur.
Ben balla perdelerimin hepsini her renkle gidecek sekilde sade renk yaptirdim. Fon falan da sevmedigin icin yaptirmadim. O yuzden kafam cok rahat.Ilk once koltugu aldik , sonra perde alindi. Bende psimanim vallahi
Kiz hepsi boncuklu kocis yaprtirmis öyle
Storlardada var
Hahahao zaman kibritle tutustur kaza ile oldu dersin
Hahahataksiti bitmedi kiz :))
Olan oldu artik bir iki sene kullanirim . Ozamanda yenileri cikarBen balla perdelerimin hepsini her renkle gidecek sekilde sade renk yaptirdim. Fon falan da sevmedigin icin yaptirmadim. O yuzden kafam cok rahat.
Ya vallahi oyle, arka sayfalarda koltugumun fotosunu attim , koltuga uysun diye yaptirmistim ama simdiki koltukari yesil yaptirmayacagim. Haliyi yesil alip. Baska renk dusunuyorum koltuklari bullamiyorum :Hahaha o zaman de ona bi daha perde almasin
Şaka şaka yeşilde ne zor bir renktir yarabbi ..
Ya vallahi oyle, arka sayfalarda koltugumun fotosunu attim , koltuga uysun diye yaptirmistim ama simdiki koltukari yesil yaptirmayacagim. Haliyi yesil alip. Baska renk dusunuyorum koltuklari bullamiyorum :
Ozaman taba olmamali. Tabayi eliyorum :)Eltim taba renk chester koltuk aldı bu renk perdeye
Karanlık oldu geri değiştirdi
Renk olaraak ?perdelerin rengi güzel, ben olsam halıyı da düz renk hatta perdeyle aynı renk yapıp, koltuklarımı iç açan canlı renk çiçek yaprak desenleri seçerdim.
Su yesiliBöyle bişey nasil,tülünüz çok beyaz ve perdeniz spor değil ondan bunu yakıştırdığım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?