• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hangi renk olmalı?

Sen beni hatirladinmi:KK70: koltuklari degismeye ugrasan vosvosum ben :KK70:
Hatırladım ya evet şimdi hatırladım. En azından değişim yapıyolar artık rengi ne olursa olsun boşver :D
Rengi şimdi tam gördüm Gül kurusu güzel olur buna. Genelde bu tonları neyle takım yapıyorlar bir kaç siteye bak örnek bul derim.

Hatırladım ya evet şimdi hatırladım. En azından değişim yapıyolar artık rengi ne olursa olsun boşver :KK70:
Rengi şimdi tam gördüm Gül kurusu güzel olur buna. Genelde bu tonları neyle takım yapıyorlar bir kaç siteye bak örnek bul derim.

Yaa cok sukur. Annemi aratirdim biliyomusun adam kocami sallamadi :D
Bende oyle diyodum aslinda saglam olsun rengarek olsun :D
Fakat acisini cikarmak istiyorum simdi bu rengi bir sene kullandim tamamen farkli bir renk olsun diyorum. Birazda onlar ugrasin:D
Sitelere baktim , genelde acik sariyla kombinlemisler..

86F04D12-F277-460A-BB12-592A5E30CBB4.webp

Koyu yeşil mo o fon perde :110: başka renk bulamadın mı bacım :) neyse yapacak birşey yok ne renk gider bilemedim ama krem açık renkler gider heralde
Yaa sorma gecen sene bu cok modaydi. Hala moda simdi koltuklarimin 3 tanesi bu perde renginde , biride krem renginde.. haliyi tam almadim daha. Acaba diyorum perdeyle hali yesil olsa koltuk rengi ne olsun bilemiyorum :(

Tabayla haki çok güzel oluyor bence. Perdeyi haki gördüm. Benimde koltuklarımın yarısı haki yarısı taba. Perdeyle de gayet olur.

Yeşil mi o amaçlamadım. Ben olsam krem rengi koltuklar seçerim. Koltuk yastıklarını da krem ve bu perdeyle aynı renk karışık alırım. Ben öyle rengerank salon sevmıyorum çocuk parkı gibi gelıyor bana . Bence krem olursa koltuğun tek renk bu perdeler olur objelerinlede düzgün renkler yakalayabılırsen cok zevkli bı salon olur. Yesıl perdeye yesıl koltuk bence cok kötü oturma odası olabılır ama salon şık olmalı

Yeşil mi o amaçlamadım. Ben olsam krem rengi koltuklar seçerim. Koltuk yastıklarını da krem ve bu perdeyle aynı renk karışık alırım. Ben öyle rengerank salon sevmıyorum çocuk parkı gibi gelıyor bana . Bence krem olursa koltuğun tek renk bu perdeler olur objelerinlede düzgün renkler yakalayabılırsen cok zevkli bı salon olur. Yesıl perdeye yesıl koltuk bence cok kötü oturma odası olabılır ama salon şık olmalı
Canim bende oyle dusunuyorum ama gelen giden mahveder acik renk olursa, vallahi nasil zor bir renk secmisim..

Back
X