- 14 Şubat 2012
- 6.206
- 8.823
- 448
- Konu Sahibi - Pudra Pembe -
Ben koyu yeşil gibi algıladım perdeleri, yavruağzı, somon gibi turuncunun çok çok çok açık tonları ve krem rengi güzel olur bu renkle.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hatırladım ya evet şimdi hatırladım. En azından değişim yapıyolar artık rengi ne olursa olsun boşverSen beni hatirladinmikoltuklari degismeye ugrasan vosvosum ben
![]()
Hatırladım ya evet şimdi hatırladım. En azından değişim yapıyolar artık rengi ne olursa olsun boşver
Rengi şimdi tam gördüm Gül kurusu güzel olur buna. Genelde bu tonları neyle takım yapıyorlar bir kaç siteye bak örnek bul derim.
Yeşille açık pembe çok güzel duruyorYesil zor bir renk gelsem mavi alsam olmaz , biraz sari ile olabilir dedim . Antrasitde olabilir diye dusundum . Biri gelip bune rengarek derse üzüĺürüm..
Yaa sorma gecen sene bu cok modaydi. Hala moda simdi koltuklarimin 3 tanesi bu perde renginde , biride krem renginde.. haliyi tam almadim daha. Acaba diyorum perdeyle hali yesil olsa koltuk rengi ne olsun bilemiyorumKoyu yeşil mo o fon perdebaşka renk bulamadın mı bacım :) neyse yapacak birşey yok ne renk gider bilemedim ama krem açık renkler gider heralde
O perdelerin ikisine 1. 200 tl verdi kocisKoyu yeşil mo o fon perdebaşka renk bulamadın mı bacım :) neyse yapacak birşey yok ne renk gider bilemedim ama krem açık renkler gider heralde
O perdelerin ikisine 1. 200 tl verdi kocis
Bi senedir ödüyor yavrum![]()
Simli gri gümüs nasil olarkiiYaa sorma gecen sene bu cok modaydi. Hala moda simdi koltuklarimin 3 tanesi bu perde renginde , biride krem renginde.. haliyi tam almadim daha. Acaba diyorum perdeyle hali yesil olsa koltuk rengi ne olsun bilemiyorum![]()
Sen seçenekleri atsan buraya öyle yokmu fotoSimli gri gümüs nasil olarkii
Canim bende oyle dusunuyorum ama gelen giden mahveder acik renk olursa, vallahi nasil zor bir renk secmisim..Yeşil mi o amaçlamadım. Ben olsam krem rengi koltuklar seçerim. Koltuk yastıklarını da krem ve bu perdeyle aynı renk karışık alırım. Ben öyle rengerank salon sevmıyorum çocuk parkı gibi gelıyor bana . Bence krem olursa koltuğun tek renk bu perdeler olur objelerinlede düzgün renkler yakalayabılırsen cok zevkli bı salon olur. Yesıl perdeye yesıl koltuk bence cok kötü oturma odası olabılır ama salon şık olmalı
Dur koltugumun simdiki halini atayimm. Gider gitmez secmek zorundayim bekleme zamanim yokkSen seçenekleri atsan buraya öyle yokmu foto