peki tam olarak ne renk bu sence?yani tek renk değil sanırım dimi acaba nasıl anlatılır bu renk?
uygarcım teşekkürler o geçen yılki halim di sanırım yaşlanıyorum kızlar( çok mu değişmişim ya çokmu çirkinleştim acaba (( zaten bu arlar kilo aldım diye psikolojim altüst birde yüzüm çirkinleşti diye moralim bozuldu şimdi ((
ilk koyduğunuz resimdeki saç renginiz süper.. sizi daha masum ve bebeksi göstermiş..
bence en son koyduğun ve suanki hali bu yazdıgın varya kısa ve sarı o cok gusel..sana cok yakısmıs bence
ama tabiki son karar senin cnm..
canım sakın siyah boyatma sarı bence çoook yakışıo ve daha bakımlı duruo bayıldm sarı haline doğal saçın biraz sıradan gibi tatlımm
Bende doğal halini beğendim .sarı saçlı resminde dipler siyah siyah duruyo saçın kirli gibi gözükmüş....
Eki Görüntüle 108795 bu da şuanki hali kızlar en iyi hangisi durmuş sizce.birde bu aralar biraz kilo aldığım için yüz şeklim farklı olabilir ona takılmayın.şuan rejimdeyim:))
aslında dip boyasını her ay yaptırmayan herkeste o görüntü olur hatta belki saçma gelecek ama ben özellikle öyle görünmesini istiyorum neden bilmem daha hoş geliyor bana:)tabi şimdilik ileride beyaz saçlar çıkınca değil ayda 15 günde bir dip boyası yaptırırdım herhalde:)şuanda yılda 2 veya 3 kez boyatırım en fazla
ya daha bebeksi doğal halin ama sarı da ktü diyemem asla..o da hoş sadece seni daha olgun göstermiş..bide ben o saç diplerine taktım tatlım tabi tercih senin..moralini bozma ikisi de hoşş.madem boyattın bi müddet kullan böle..
kesinlikle bu hali güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?