• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pudra, Fondöten, Kapatıcılar Hangi Pudrayı Kullanıyorsunuz?

max factor creme puff kapatıcılığı güzel,beyaz tenliysen 81 no.su uyar sana,ben 05 transculentinide almıştım denemeden nasılsa transparan uyar cilt tonuma dedim ama koyu geldi kapatıcılığı güzel fondoten kullanmadığım zamanlarda sadece onu yüzüme sürüp çıkıyorum:34:

yok buğday tenliyim ve biraz güneş lekelerim var maalesef
çok şeymi istiyorum bilmiyorum ama hem kapatsın hem doğal dursun istiyorum:)

max factor alıcaktım bende fakat parabenli olduğunu öğrenince vazgeçtim golden rose da paraben yokmuş sanırım onu almayı düşünüyorum kullanan var mı ??

uzun zamandır max factor pudra kullanıyordum ama son aldığım pudradan sonra rahatsız oldum yada sıkıldım mı bilmiyorum cildimde koyulaşmaya başladı tuaf yani hep aynı numarayamı kullanırım halbuki. başka bi pudra arayışınıa girdim çıktım o an hangi markayı beğenirsem onu alıcaktım ayaklarım mac e gitti ki uzun zamandır gitmiyordum son 2 fondoten te koyu renkler verdiler kullanamadım heba oldu sonuçta ucuz da değil gitmem artık dedim ama dayanamadım gittim studıo fıx pudra aldım ve ilk defa mac in bi ürününe bayıldımm diyebiliirm ciltte inanılmaz güzel duruyor bu sefer tamam dedim yani ...

uzun zamandır max factor pudra kullanıyordum ama son aldığım pudradan sonra rahatsız oldum yada sıkıldım mı bilmiyorum cildimde koyulaşmaya başladı tuaf yani hep aynı numarayamı kullanırım halbuki. başka bi pudra arayışınıa girdim çıktım o an hangi markayı beğenirsem onu alıcaktım ayaklarım mac e gitti ki uzun zamandır gitmiyordum son 2 fondoten te koyu renkler verdiler kullanamadım heba oldu sonuçta ucuz da değil gitmem artık dedim ama dayanamadım gittim studıo fıx pudra aldım ve ilk defa mac in bi ürününe bayıldımm diyebiliirm ciltte inanılmaz güzel duruyor bu sefer tamam dedim yani ...

Canım peki hiç shiseido kullandın mı? Hani kıyaslamak gerekirse hangisinden daha memnun kaldın diye soracaktım da..

Canım peki hiç shiseido kullandın mı? Hani kıyaslamak gerekirse hangisinden daha memnun kaldın diye soracaktım da..

yok canım hiç kullanmadım o yüzden fikrim yok :( loreal maybelline flormar sephora ve uzun sürede max factor kullandım ama mac gerçekten pudra konusunda iyi beğendim ben

mac studyo fıx cok merak edıyorum...ama su an max creme puff ı ve alıx avıen terracotayı kullanıyorum ...

bi çok marka denedim ama flor mar kadar hiç birini etkili bulmadım :S

Max Factor iyi hoş güzel kapatıyor ama kesinlikle gözenekleri açıyor bence, ben de yıllarca kullandım gözeneklerim çuukur çukur oldu resmen,şimdi bıraktım clinique almost powder kullanıyorum

max factorden son zamanlarda bende rahatsızım,ilk başlarda çok seviyordum hatta hem 81 nosunu aldım hemde 55 transculentini ama transculent rengi nasıl oluyorsa cildime maske sürmüşüm gibi etki yarattı tenim çok beyaz berbat durdu malesef ve hiç kullanamadım,81 nosunuda şimdilerde kullanamıyorum çünkü ne zaman sürsem suratımda acaip kaşıntı ve allerji yapıyor onuda kullanmayı bıraktım yüzüme hiç yaramadı,parfümeride çalışan bi kızın tavsiyesiyle cecile wet&dry aldım üstelikte yarı fiyatınaydı ve şimdilik çok memnunum en açık rengi yüzümede uydu kaşıtı falanda yapmadı fena sayılmaz max factore verdiğim para resmen heba oldu ne zaman sürsem cildim kabarıyor gerçekten ilginç:36:

doğal duracak günlük kullanıma uygun bir fondoten arayışındaydım geçen gün maybelline affintone aldım
kapatıcılığı orta düzeyde ama yüzüme verdiği parlaklık ipeksi görünümden çok memnun kaldımm

alix avien süper ama herkese olmuyo .bende pütür pütür oluyo cildim biraz kusuyo heralde ama arkadaşlarımda güzel duruyo.cilt sorunu yoksa çok güzel bi pudra..

mac studio fix pudra aldığımı ve çok güzel durduğunu beğendiğimi yazmıştım . kullandıkça yüzümde sivilceler çıkmaya başladı. ilk olarak bunu pudraya bağlamadım çünkü purdanın sivilce yapabileceğine ihtimal vermemiştim. fakat cildim deki sivilceler devam edince netten araştırma yaptım bu pudrayla ilgili ve evet benim gibi sorunlar yaşayan olmuş . kullanmayı bıraktık tan sonra sivilceler çıkmadı . çok üzüldüm bu duruma o kadar da para bayıldım ama cildim daha önemli benim için :((((

rimmel stay matte pressed pudra <3
bazende catherine arley 5 numara
ikisini de çok başarılı buluyorum :)

Back