• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pudra, Fondöten, Kapatıcılar Hangi Pudrayı Kullanıyorsunuz?

clinique annemde vaar ama yüzüme sürünce çok belli oluyo,kapatıcılık konusunda başarılı ama kalıcı değil.Pütür pütürlükl için napabilirim

bb krem kullanmaya başlayalı yüzüm parlıyordu daha önceden pudra pütür pütür yaptığından kullanmayı düşünmüyordum . watson a gidip pudra sorduğumda pure beauty adında bir pudra gösterdiler güneş koruyuculu ayrıca pudra aldığımda aynı markanın bb kremi yarı fiyata düştü . gelin makyajlarında da kullandıklarını belirttiler ikisi +pudra fırçası 36 tl ye mal oldu çok da memnunum herkese öneriyorum bir arkadaşıma önerdim götürdüm aldığım yere o arkadaşım da kendi arkadaşını götürmüş satıcı kadın bana selam söylemiş satışlar arttı anlıyacağınız ben kullanalı :)

bb krem kullanmaya başlayalı yüzüm parlıyordu daha önceden pudra pütür pütür yaptığından kullanmayı düşünmüyordum . watson a gidip pudra sorduğumda pure beauty adında bir pudra gösterdiler güneş koruyuculu ayrıca pudra aldığımda aynı markanın bb kremi yarı fiyata düştü . gelin makyajlarında da kullandıklarını belirttiler ikisi +pudra fırçası 36 tl ye mal oldu çok da memnunum herkese öneriyorum bir arkadaşıma önerdim götürdüm aldığım yere o arkadaşım da kendi arkadaşını götürmüş satıcı kadın bana selam söylemiş satışlar arttı anlıyacağınız ben kullanalı :)

o pudradan ben de aldım yazın. 40 faktör olması süper :31:

kapatıcılığı konusunda memnun musun cevriyecabbar....senin yorumu okuyunca nedense not alıp hemen gidip yarın alasım geldide...

Mac Prep+Prime Transparent Finishing Powder ve DiorSkin Nude Powder

ben toz pudra arıyorum kullananlardan yorum istiorm max factor de toz pudra varmı bide sedefli pudra kullanan varmı
Bende loreal true match toz pudra var ama kullanması çok zor oluyor,sürerken çok uçuşuyor, üstüm başım pudra oluyor açıkçası. Ben sevmedim toz pudrayı, yine gittim kompakt pudra aldım. Şu an Barbara Bort un kompakt pudrasını kullanıyorum, cildime uydu, kapatıcılığı da iyi, sürümü rahat, memnunum.

ben yorumlara bakarak shiseido pureness almıştım ama bidaha almam zaten paraben içeriyor.şimdi inglot amc pudra düşünüyorum onunda bereketsiz oldugu söyleniyor ancak içerigi beni cezbetti talc falan yok inglot amc kullanan varsa memnunmusunuz.

Son düzenleme:
ben de öğrenci hesabı catherine arley kullanıyorum. genel olarak memnunum ama gün içinde tazelemek gerekiyor, burnumda parlama oluyor çünkü. bayadır aynı pudrayı kullandığım için sıkıldım flormar terracota pudrasını aldım. ondan da memnum kalıcam gibi. bakalım..

ben de öğrenci hesabı catherine arley kullanıyorum. genel olarak memnunum ama gün içinde tazelemek gerekiyor, burnumda parlama oluyor çünkü. bayadır aynı pudrayı kullandığım için sıkıldım flormar terracota pudrasını aldım. ondan da memnum kalıcam gibi. bakalım..

catrine arley bende de var. fiyatına göre performansı süper cidden :31:

Ben de pudra arayışındayım.Fondoten kullanmayım sevmiyorum günlük hayatımda,ten rengimle aynı,doğal ama kapatıcı bir pudra istiyorum,açıkcası max factor ve mac arasında kaldım?????

evet ona baktım az önce netten
sanırım max pudraları biraz pembelik veriyo ki en nefret ettiğim şey
teşekkür ederim:)

Ben de pudra arayışındayım.Fondoten kullanmayım sevmiyorum günlük hayatımda,ten rengimle aynı,doğal ama kapatıcı bir pudra istiyorum,açıkcası max factor ve mac arasında kaldım?????

max factor creme puff kapatıcılığı güzel,beyaz tenliysen 81 no.su uyar sana,ben 05 transculentinide almıştım denemeden nasılsa transparan uyar cilt tonuma dedim ama koyu geldi kapatıcılığı güzel fondoten kullanmadığım zamanlarda sadece onu yüzüme sürüp çıkıyorum:34:

benim kullandığım tonda pembelik yok. bende sevmem çünkü renkli bir cildim var. beyazım ama cildim pembe ağırlıklı. o yüzden bej tonlarını tercih ediyorum.. buna mace giderseniz bir bakın derim.

Back