Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
clinique annemde vaar ama yüzüme sürünce çok belli oluyo,kapatıcılık konusunda başarılı ama kalıcı değil.Pütür pütürlükl için napabilirim
bb krem kullanmaya başlayalı yüzüm parlıyordu daha önceden pudra pütür pütür yaptığından kullanmayı düşünmüyordum . watson a gidip pudra sorduğumda pure beauty adında bir pudra gösterdiler güneş koruyuculu ayrıca pudra aldığımda aynı markanın bb kremi yarı fiyata düştü . gelin makyajlarında da kullandıklarını belirttiler ikisi +pudra fırçası 36 tl ye mal oldu çok da memnunum herkese öneriyorum bir arkadaşıma önerdim götürdüm aldığım yere o arkadaşım da kendi arkadaşını götürmüş satıcı kadın bana selam söylemiş satışlar arttı anlıyacağınız ben kullanalı :)
bb krem kullanmaya başlayalı yüzüm parlıyordu daha önceden pudra pütür pütür yaptığından kullanmayı düşünmüyordum . watson a gidip pudra sorduğumda pure beauty adında bir pudra gösterdiler güneş koruyuculu ayrıca pudra aldığımda aynı markanın bb kremi yarı fiyata düştü . gelin makyajlarında da kullandıklarını belirttiler ikisi +pudra fırçası 36 tl ye mal oldu çok da memnunum herkese öneriyorum bir arkadaşıma önerdim götürdüm aldığım yere o arkadaşım da kendi arkadaşını götürmüş satıcı kadın bana selam söylemiş satışlar arttı anlıyacağınız ben kullanalı :)
Bende loreal true match toz pudra var ama kullanması çok zor oluyor,sürerken çok uçuşuyor, üstüm başım pudra oluyor açıkçası. Ben sevmedim toz pudrayı, yine gittim kompakt pudra aldım. Şu an Barbara Bort un kompakt pudrasını kullanıyorum, cildime uydu, kapatıcılığı da iyi, sürümü rahat, memnunum.ben toz pudra arıyorum kullananlardan yorum istiorm max factor de toz pudra varmı bide sedefli pudra kullanan varmı
evet bende kullaniyorum bb kremi ve transparan pudrasini ikisi toplam 70 faktor yapiyoro pudradan ben de aldım yazın. 40 faktör olması süper
evet bende kullaniyorum bb kremi ve transparan pudrasini ikisi toplam 70 faktor yapiyor
kirmiziliklarida kapatma ozelligi iyi bb kremin
ben de öğrenci hesabı catherine arley kullanıyorum. genel olarak memnunum ama gün içinde tazelemek gerekiyor, burnumda parlama oluyor çünkü. bayadır aynı pudrayı kullandığım için sıkıldım flormar terracota pudrasını aldım. ondan da memnum kalıcam gibi. bakalım..
catrine arley bende de var. fiyatına göre performansı süper cidden
Ben de pudra arayışındayım.Fondoten kullanmayım sevmiyorum günlük hayatımda,ten rengimle aynı,doğal ama kapatıcı bir pudra istiyorum,açıkcası max factor ve mac arasında kaldım?????