Pudra, Fondöten, Kapatıcılar Hangi Pudrayı Kullanıyorsunuz?

içinde pembelik falan yok dmi allık gibi durmasında sim varmı peki yorumlar için tşk en kısa zmanda denicem umarım

kızlar bşi daha sorcam en böle dogal duran pudra hangisi catrenarley de ii diolardı aldııma pişman oldum çamur sürmüş gibi oluorm makyajsız cildim çok daha güzel görnüo flormarda öle golden rose da eh işte max da fena deildi ama bnm istedigim böle pudra sürdüümü kmse anlamsın çok ince yapısı olsun

bende i.d'nin mineralli toz pudrasını kullanıyorum ben beğeniyorum çok doğral duruyor gerçi biraz pahalı ama sevdiğim için alıyorum

max factor creme puff pudra aldım arastırıpp.beyaz tenli olduğm için 81 numara aldım ama o kdrr kötüü kii hıç uysmuo tonumlaa yanağımaaa allık olarak kullanıormm artıkk :2:

Bende flormarın pudrasını kullanıyordum ancak bitirdim xD Ne alsam acaba Beyu yu merak ediyorum ipekli filan deniyor .
Veya estee lauder düşünüyorum ama çok tuzlu . En olmadı internetten mac sipariş etmeyi düşünüyorum annemi ikna edip .
Yalnız biri bilgilendirebilir mi beni , bu internetten nasıl sipariş edilir ödemesi nasıl yapılır , nerelere güvenilir vs ..
Çok mutlu olurum gerçekten

strawberryden estee lauder double matte pudra aldım 50 liraydı, ürün hoş memnunum. internetten alışveriş kolay 10 günde ptt kargoyla ücretsiz geliyor

günülük kullanımda doğal bir görüntü için dior nude. yine günlük kullanımda yüzünüzde hoş bir ışıltı için dior skin flash. gece ise porselen bir görünüm seviyorsanız laprairie tabii ki antiagingli olanından..

diorun pudrasına bayılıyorum... yüze muhteşem sağlıklı ve parlak bir görüntü veriyor ve teninize uygun rengi seçerseniz birebir oturuyor.

ve makyajda dior ha... Sizinle tanışmak istiyorum! :)

canım cildin ihtiyacına göre değişiyor pudra tercihleri ama ben beyunun pudrasını kullanıyorum çok güzel:lepi:
üstelik görevli bana beyunun pudrasının ipek olduğunu söyledidelikafadulden

ben bu markayı hiç duymamıştım dediğine göre kullanılmalı :) nerden temin ediosun ?

maxfactor creme pufftan nfreett edıorumm
beyaz tenliymm en açığı 81miss guyaa ama bndee baya bayaa kırmızıı durdu yaa suan yanaklarımaa allık seklınde kullanıorumm güzell bi pudraa amaa tonuu bana uymadıı hiç..
uzun zamandrr flormarn compact pudrasını kullanıodumm ondann cokk memnundmm

Maxfactor creme puff 05 translucent kullanıyorum pudra mükemmel ama birde renk skalası geniş olsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…