• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pudra, Fondöten, Kapatıcılar Hangi Pudrayı Kullanıyorsunuz?

gecen gün ben mineral pudra aldim ve cok memnun kaldim tavsiye ederim..hem icinde kimyasal yok hemde güzellestiriyor :34: renk seciminide tenine göre yaparsin, ucuk pembe güzel olur

Ben i.d ve everyday minerals kullandım .Toz halinde olduğu için bana pek kullanışlı gelmedi,onu sürdüğümde her yerim toz oluyordu :26:o yüzden compact ürünler tercihim .

Son düzenleme:
ben aslından hafif ışıltılı pudra seviorm öle bi pudra biliomusunuz kızlar alixavien mucize pudrayıda merak ettim baktım sitesinde teracotta o ya allık gibi bişi çok koyu kullananlardan yorum bekliorm iki rengi varmış sanırım

Ben i.d ve everyday minerals kullandım .Toz halinde olduğu için bana pek kullanışlı gelmedi,onu sürdüğümde her yerim toz oluyordu :26:o yüzden compact ürünler tercihim .

evet Liv kullanimi gercekten biraz zor, ben pudra süngeriyle sürüyorum, firca cünkü pek tutmuyor..
önce yüzüme pudrali süngeri -yüzümü yana egerekten-:1:bastirip sonra düz sekle gecip iyice yüzüme sürüyorum.. bende yeni aldim yani sirf mineralli kimyasal yok diye tav oldum.

ıhtıyacım yok pudraya 20 yasımda basladım 1 2 yıldır kullanıyorm en buyuk hatam avon kullanmak oldu cıldımı mahvettım artık pudra kullanmıyorum fondoten hıc kullanmıyorum cıldımı duzeltmeye calısıorm ama ıhtıyacım olursa en kullanıslı en kalıtelı pudra hangısı ?

ıhtıyacım yok pudraya 20 yasımda basladım 1 2 yıldır kullanıyorm en buyuk hatam avon kullanmak oldu cıldımı mahvettım artık pudra kullanmıyorum fondoten hıc kullanmıyorum cıldımı duzeltmeye calısıorm ama ıhtıyacım olursa en kullanıslı en kalıtelı pudra hangısı ?

cnm katılıyorum ben de cildimi bozdum avon yüzünden bi de stresli dönemimdi sivilce çıktıkça bastım avon fondöteni iyice rezil ettim allahtan ek ürünlerle cildimi düzelttim şimdi loreal true match fondöteni arada sürüyorum günlük ise pudra kullanıyorum.Dün gittim Pastel aldım çok hoş ipek gibi.:66:cildin sorunluysa Beyu diye bir marka var o çook iyi bir ürün Pudrası gerçek ipek özleri içeriyormuş ona bak memnun kalırsın cnm :)

fresh minerals in ürünleri %100 mineralmiş ben onlardan alıcam gözenekleri tıkamıyomuş makyajın zararları gibi endişelerede gerek kalmıyo :) ayrıca değil zararlı hatta yararlı oldugu eczanelerde satılmasından belli demekki sağlık bakanlığından onaylı :34:

mac studio fix kullanıyorum ancak bişey duymuştu eğer bu pudrayı mac in kendi özel fırçalarıyla uygularsak daha profözyonel oluyormuşş..peki bu pudrayı sürmek için hangi fırçayı öneriyorsunuz..bu ürürnün özel fırçalarını kullanan varmı..acaba??? nerden temin edebilirizz??

pastel pudrayıda merak ettim şimdi onun ışıltılısı varmı fiyatı nedir . rosense pudra kullanan varmı şuan aklımda pastel ,rosense,alixavien mucize pudra var hangisini tavsie edersiniz

cnm katılıyorum ben de cildimi bozdum avon yüzünden bi de stresli dönemimdi sivilce çıktıkça bastım avon fondöteni iyice rezil ettim allahtan ek ürünlerle cildimi düzelttim şimdi loreal true match fondöteni arada sürüyorum günlük ise pudra kullanıyorum.Dün gittim Pastel aldım çok hoş ipek gibi.:66:cildin sorunluysa Beyu diye bir marka var o çook iyi bir ürün Pudrası gerçek ipek özleri içeriyormuş ona bak memnun kalırsın cnm :)
tama cnmm arastırım ben bı onuuu pudrasızda olmuyoo cunku ızler kaldıı hepp :)))

alıx avien fondötenini kullanıyorum cok da memnunum birde pudrasını alıyım dedm ama sanki iyi değilmiş pütür pütür duruyor gibi aldığım yerdeki bayan fondötensizde kullanabilirsin dedi ama hiçte öyle cıkmadı tek başına hiç bir işe yaramıyor:S

arkadaşlar ben I.d. kullanıyorum,birçok değişik denemelerimden sonra üzerine başka pudra tanımıyorum,şiddetle tavsiye ediyorum.

pastel pudrayıda merak ettim şimdi onun ışıltılısı varmı fiyatı nedir . rosense pudra kullanan varmı şuan aklımda pastel ,rosense,alixavien mucize pudra var hangisini tavsie edersiniz

cnm pastel aldım ben harika diyemem ama güzel günlük kullanım için aldım ben 12 tl fiyatı. alix avienden herks çok memnun yani deneyenler senelerdr kullananlar... denemedm bilmiyorum ben zaten şu an fondöten arayışındayımmm:52::52::52:

Ben kullanmadım ama kullananlar lekeleri kapatmada çok başarılı olduğunu söylüyolar, kadife gibi bi görünüş de sağlıyo gördüğüm kadarıyla :16:

alix avien mucize pudra kullananlar yorum bekliorm hala:D

ben kullanıyorum çok güzel bir pudra yalnız ben beyaz tenliyim biraz koyu kaçıyor bana rengi. 1-2 saat sonra cilt rengiyle bütünleşiyor..kapatıcılığı da çok başarılı ayrıca fondotensiz günlük olarak kullanıyorum ben.cildimde problem de yaratmadı

Back