Pudra, Fondöten, Kapatıcılar Hangi Pudrayı Kullanıyorsunuz?

fiyatı ne kadar alix avien pudranın. birde sihirli pudra diye bir ürünü varmış alix avinenin bileniniz varmı

fiyatı ne kadar alix avien pudranın. birde sihirli pudra diye bir ürünü varmış alix avinenin bileniniz varmı

sihirli pudra terracota olan işte .en açık tonu .ben kullanıyorum yaz kış çok güzel kapatıcılık saglıyo kızlar ve cilt rengine göre pudra değişiyo çok enteresan çok seviyorum pudramı:teytey:

kesinlikle clinique öneririm arkadaşlar başka markaları aramayın boşuna..tam adı:clinique super powder double face..ben esmerim ve 07 matte neutral bana oluyor..cok güzel kadifemsi ve daha beyaz görünümlü ve pürüssüz bir cildiniz oluyor sürdükten sonra..deneyin derim daha iyi anlayacaksınız:)fiyatı 72 tl..ama eger yurtdışına çıkma ihtimaliniz varsa veya çıkan birisi,duty free de 22,5 euro yanı baya bir fark var..ordanda daha ucuza edınebılrısınız.

mac mi o mu bumu derken rosense pudra aldımmmkaydirigubbakcemile3 mukemmel bi pudraa yaa zaten channel e hammade verıomus cok memnun kaldım yaaa maske gibi durmuyo ve kremsi pütür pütür diil yapısı mukemmel hemen alın derimmm:kedi:

bu sefer çok para vermiycem dedim ve burdan okuduğum catherine arley i almaya gittim. satan kız bana golden rose u önerdi. birkaç kez kullandım özellikle bugün uzun süre yüzümde kaldı. normalde vıcık vıcık yağlı cildim olmasına ve altına biraz güneş kremi sürmüş olmama rağmen yüzüm yağlanmadı. benim pudrayı kullanma sebebim yüzümdeki yağı emmesi ve golden rose 7 tl lik fiyatına rağmen bunu başardı. ayrıca kapatıcılığı da çok iyi. ben bilerek barbi bebek gibi gezmemek için çok az sürüyorum ki yüzümdeki izler tamamen kapanmasın doğal dursun. ama yine de bir önceki pudrama(maybelline) göre oldukça iyi. üstelik 12 gram ve bu bana bayağı gider. bir sürü de renk seçeneği var. ben cildime uygun açık renk buldum çok memnunum. bir daha günlük kullanım için çok para vermeyi düşünmüyorum.

tam adı golden rose silky touch compact powder 4 numara benimki. şeffaf kapak, siyah ambalaj.

C. dior diorskin nude loose powder 020 kullanıorm , çok seviyorum opuyorumnanaktan

cream puff (41-81 no- fena değil gibi ama rengi tutturmak mesele), alix avien terracota pudra (1 no-yağlı cildime iyi gelmedi hemen kustu cildim), rosense (202 no-renkte kırmızılık var ve koyu) pudra yorumları iyi olunca 2 ay içinde alıp denediğim pudralar bunlar ama hiçbiri istediğim gibi değil iş çıkışı koşa koşa gittim yine catharine arley 5 numara aldım seviyorum pudramı :)

max ile mac arasında kalırsanız max factorun sıvı fondotenlerı guzel kapatıcılıgıda gayet ıyı hatta gun ıcınde cıldınızı cok daha guzel gosterıyor cılde oturdukca..ama maxın creme puffu kapatıcı degıl mac studıo fıx kadar...bazı ark.lar max creme puffun cok guzel kapattıgını yazmıslar ancak soyle bı durum var cıltlerınde zaten sorun yoksa max onlara yetecek hatta artacaktır kanımca.. ama cıldı kusurlu sıvılcelı ızlı kısıler bunu bızzat yazılarında belırterek kapatıcılıgı ıyı demelıler bence cunku azcık yanılıyor o urunu kullanmayan ınsanlar...
Ben ıkısınıde kullandım max creme puff ve mac studıo fıx...kapatıcılık ıstıyorsanız studıo fıx almalısınız..eger sıvılcelı vs. Bı cıldınız yoksa max sıze yetecek hatta artacaktır..yalnız maxta renkler cok az oldugu ıcın kendı tenınıze uyanı bulmanız bıraz zor olabılır ama macta boyle bı sorun yasamazsınız renk skalası oldukca genıstır...kısacası ben mac studıo fıx dıyorum... :)

selamlar
ben de şu aralar pudra almayı düşünüyorum. aranızda bourjois pudra kullanan var mı? rica etsem bu marka hakkında yorumlarınızı alabilir miyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…