• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pudra, Fondöten, Kapatıcılar Hangi Pudrayı Kullanıyorsunuz?

benimde yağlı ve problemli bir cildim var güneş kremimin üzerine sürmek için pudra arayışı içindeyim yüzümde doğal dursun isityorum( beyaz tenliyim ve kırmızı sivilce izleri var) SHİSEİDO PURENSESS ve CLİNİQUE pudraları arasında kaldım ???

shiseido al canım mükemmel bi pudra.mac de kullandım clinicte ama en güzeli shiseido sivilce de çıkarmıyo kapatıcılıgı orta ama dokusu harika.ben 2.yi alıcam bundan sonra değiştirmeyi de düşünmüyorum

dün maybelline fondöten aldım üzerine bide şeftali tonlarında çok belli etmicek yani tabaka gibi durmicak bi pudra istiyorum.. yüzümde genelde pul pul duruyo pudra ben ince yapılı bişey istiyorum..aslında catharine arley kullanıyorum memnunumda ama biraz daha ince tabakalı bir pudra istiyorum..
acaba maybelline affinitone pudra kullanan var mi ? fondöten alırken gözüm buna takıldı dün kullananlardan yorum bekliyorum..yada bu ayarlarda önerebileceğiniz başka pudra var mı ?

kızlar benim cildim çok olmasada kuru diyebiliriz fakat hiçbir pürüz yok sivilce vs...
pudra almayı düşünüyorum ama makeup dediğiniz krem gibi bişi olmuyormu
ben daha önce hiç pudra kullanmadığım için soruyorum birde pudra sürdüğünüz zaman uçup gidiyormuş gibi geliyor bana biriyle yanak yanağa öpüşürken yada gün içerisinde zamanla uçup gidecekmiş gibi sanki kullanan arkadaşlar bilgi verebilirmisiniz ....

Ben Dior kullaniyorum ama yalniz pudrasini kullanamadim,pul pul oldu cildimde.yari yagli fondoten karisimli olani süper.

kaç yıldır cathrine arley 7 no'lu pudrayı kullanıyorum aslında çok memnunum ama geçenlerde flormar 89 ve 91 no 'lu pudraları denedim ama almadım cunku flormar pudra hiç kullanmadım, buğday tenliyim bu arada.. flormarı önerir misiniz ? Yoksa cathrine arley pudraya devam mı edeyim ?

rosense nin pudrasını öneriyorum şiddetle
ben yeni aldım kullanıyorm
farınıda aldım mükemmel gerçekten ikiside ipek gibi

shiseido al canım mükemmel bi pudra.mac de kullandım clinicte ama en güzeli shiseido sivilce de çıkarmıyo kapatıcılıgı orta ama dokusu harika.ben 2.yi alıcam bundan sonra değiştirmeyi de düşünmüyorum

Tavsiyen için teşekkür ederim tekin acardan alıcam çok beyazım 10 numarası olur herhalde, istanbul dışında oturuyorum kargoyla getirticem inşallah pişaman olmam :dance:

max factor creme puff kullanıyorum ama çok memnun değilim.
cildime en uygun rengi bile kırmızımsı gibi geliyor max factorun , çok doğal old. söyleyemem..

Tavsiyen için teşekkür ederim tekin acardan alıcam çok beyazım 10 numarası olur herhalde, istanbul dışında oturuyorum kargoyla getirticem inşallah pişaman olmam :dance:

tatlım bende beyazım 20 numarasını kullanıyorum ama ikisi arasında pek fark yok pişman olmazsın tatlım çok beyazsan olur

max factor creme puff 53 no kullanıyorum ama elimde açılmamış paket var onu iade edicem çok beyaz gösteriyor sevmiyorum

catherine arley silky touch no 4 ve catherine arley compact pudrada no 70 ikiside fiyatına göre süper kapatıyor. cildimi pürüzsüz yapıyor.

ünt skincare ideal glow aldım 2 haftadır kullanıyorum akneli cildime hiçbir zararı olmadı çook memnunumm zemuszemus yağ içermiyor ve cilde hava aldırıyor yanii no akne :lepi:

ben bugün golden rose aldım süper valla içinde çok dikkatli bakınca pırıltılar var çok beğendim

kızlar golden rose ve flormar pudralarından hengisini önerirsiniz.bi kaç pudra denedim ama bir türlü tam istediğimi bulamadım.catherina arley kullandım ama onunda tam rengini tutturamıyorum 6 numara açık kalıyo 7 ise çok koyu kafamçokkarıştı
maybelline affinitone,cecile,carmina,creme puff pudralarını denedim ama tam istediğim gibi değil zaten ben sürekli fondoten kullanıyorum pudrayı sabitlemek ama aynı zamanda cildimin parlamasını önlemek için kullanıcam cildimi pürüssüz gösteren bişey istiyorum tabi fiyatınında uygun olucağı bir pudra önerebilirmisiniz ?

Back