• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pudra, Fondöten, Kapatıcılar Hangi Pudrayı Kullanıyorsunuz?

şu alix aviyeni bende cok merak ediyorum gercekten izleri de kapatıyomu acaba... bide ben çok kuru ciltliyim bana da olur inşallah yaa

alix avien terracotayı merak edenler için söyliyim bende 1 numarasını kullanıyorum ve çok memnnum cilde uyum sağlıyor ve kapatıcılığıda çok güzel başlangıçta pek beğenmemiştim ama şimdi vazgeçilmezlerim arasında

bugün almaya gittim yok satıyo geldiği gün tükeniyo dediler....sanırım yakın zamanda gelir de ben de edinebilirim hihoyyyt

Öf almış bulundum işte her seferinde aynı yanılgıya düşüyorum sanki pahalı olunca süper olacakmış gibi ama hiçte öyle olmuyor:(( Sanırım cilt tipimiz benziyor benimde de pudra kullanınca burun kenarlarımda pullanma oluyor. Bu arada çok teşekkür ederim tavsiyelerin için Alix Avien i watsons ta kız çok önermişti almadım :( Bu arada kapatıcılıkları nasıl bu önerdiklerinin.Sivilce izlerini örter kalınlıktamı :((

Bende İzmire gittiğim sırada izmir watsons dan aldım. Cecile kullanıyodum normalde. çokda memnundum. Ama satıcı kız alix avien terracotta pudrası süper bende önceden max faktörün pudrasını kullanıodum buna geçtim dedi. başta inanmadım. yüzüme uygula bi bakiim dedim. aynaya baktığımda inanamadım. çenemde ve yanağımın saç diplerine doğru olan kısmında sivilce izlerim vardı. Transpran yani ince bi pudra olmasına rağmen kapatmıştı ve bebek gibi gözüküodu cildim. pürüzsüz ve kadife gibi. erkek arkadaşım da çok beğendi. maske gibi durmuo dedi. hem doğal hemde güzel kapatıo. Ama cecile nin pudrasını da önerebilirim. O da çok güzeldi. Dene bence, hangisi sana daha çok uyarsa içine sinerse onu al. ikisinide öneririm canım. bi de pudra sürmeden önce nemlendirici sür yüzüne o zaman çok daha ii oluyor, pullanma sıfır oluyor.. opuyorumnanaktan

şu alix aviyeni bende cok merak ediyorum gercekten izleri de kapatıyomu acaba... bide ben çok kuru ciltliyim bana da olur inşallah yaa

Almadan önce dene bi uygulama yaptır yüzüne.. memnun kalacağını düşünüyorum. Benimde cildim kuru, ama pudrayı sürünce pul pul olmuyodu. ama şimdi sivilce ilacı ve sivilce lekeleri için ilaç kullanıyorum hepten kurudu cildim mafoldumben ama pudradan önce nemlendirici sürersen çok daha iyi sonuç alırsın..
sivilce izlerim büyük ölçüde geçti 1-2 hafta sonra bırakırm ilacı. o zaman cildimde kendine gelir çok daha iyi sonuç alırımkaydirigubbakcemile4

alix avien terracotayı merak edenler için söyliyim bende 1 numarasını kullanıyorum ve çok memnnum cilde uyum sağlıyor ve kapatıcılığıda çok güzel başlangıçta pek beğenmemiştim ama şimdi vazgeçilmezlerim arasında

Evet cilde uyum sağlaması süper.kaydirigubbakcemile5 kesinlikle maske gibi durmuo.. boynun başka yüzün başka durmuo..zemuszemushihoyyyt

Catherine Arley
hem acayip uygun bu ya süngeryle değil de fırçayla uygulaynca çok doğal duruyo gzl de kapatıyo

Arkadaslar ben estee lauder vita-mineral fondöten aldim fakat pudrasini alamadim. Cünkü gercekten cok pahali 01 numara fondötenle kullanacagim bask marka pudra önerebilirmisiniz ? Birde ben Almanyadayim burda olan markalar olursa sevinirim a.s.

Ben de 2 senedir Alix Avien terracotta pudra kullanıyorum , Beyu da almıştım fakat kapatıcılığı sıfır,aldığım gibi duruyor. Alix Avien'in kapatıcılığı çok iyi,yanlız benim aldığım 1 numarası sizler transparan demişsiniz ,benimkiyle farklı bir ürün mü aynı mı anlamadım bilmiyorumkismile

klasik bi marka olan catherine arley 7 numarayı kullanıyorum cok memnunumm :))

arkadaşlar pudra ve fondöten yerine ikisi birarada olan ürünleri tercih edin hem cilt daha az tabaka tabaka durur hemde zamandan kazanırsınız.Benim kullandığım youngblood toz mineral pudra fondöten fırçasıyla uygulanıyor yüze çok azı yeterli oluyor hem doğal cilde zararsız hem kapatıcılığı süper üstelik yüzde ışıltılı parlak sağlıklı bir görüntü bırakıyor yaklaşık bir aydır kullanıyorum. Eczanelerde yüzünüze uygulatın ama alışverişi strawberry netten yapın nerdeyse yarı fiyatına :)

benimde yağlı ve problemli bir cildim var güneş kremimin üzerine sürmek için pudra arayışı içindeyim yüzümde doğal dursun isityorum( beyaz tenliyim ve kırmızı sivilce izleri var) SHıSEıDO PURENSESS ve CLıNıQUE pudraları arasında kaldım ???

Back