• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pudra, Fondöten, Kapatıcılar Hangi Pudrayı Kullanıyorsunuz?

selamlar
ben de şu aralar pudra almayı düşünüyorum. aranızda bourjois pudra kullanan var mı? rica etsem bu marka hakkında yorumlarınızı alabilir miyim?

ben severim bourjoisi, ürünleri de kalitelidir ama bir süre sonra sertleşiyor sanki fırınlandığı için malzemeler , almak istediğin pudranın tam adı ney? clinique kullandın mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende flormar kullanıyorum . Çok iyi degıl ama kötüde değil değiştirmek istıyorum yakın zamanda :)

Nivea İdeal Finish pudrayı tavsiye ederim.. Mat bir görünüm sağlıyor yüzde ve kapatıcılığı yüksek bir pudra. Fiyatı da uygun

ben severim bourjoisi, ürünleri de kalitelidir ama bir süre sonra sertleşiyor sanki fırınlandığı için malzemeler , almak istediğin pudranın tam adı ney? clinique kullandın mı?

teşekkürler cevap verdiğin için.. aslında loose powder arıyorum ben, bourjoir'un Mineral enriched Loose Powder'ını merak ediyorum. şöyle hafif, renksiz sadece fondöteni sabitleyecek birşey arıyorum. shiseido'nunkini buldum ama 40 euro dediler çok pahalı geldi bana. şöyle fiyatı da uygun birşey önerebilirsen çok sevinirimmm.

tüm pudraları denedim nerdeyse creme puff,shiseido pureness,catherine arley,golden rose,rosense,flormar...aslında creme puff almaya gıtmıstım yine ama bourjois eclat mineral pudra aldım herkese tavsiye ediyorum kızlaropuyorumnanaktan yaglı bir cilde sahibim creme puff bile maske gibi dururdu ve gozeneklerim dahada büyük gorunurdu bu pudra cok hoş duruyo 10dk içinde oturuyo rengi ve mükemmel gercekten yaglanma olmadı acaip ince yapılı bişeykaydirigubbakcemile4 bugday tenliyim 2 numara vanille bana uydu tavsiye ederimmm kısacazemuszemus

violetcim bence de bourjois alabilirsin , kullanan herkes memnun ama kompact alma sakın taşş oluyor resmen ,
birde inglot'un loose powderleri çok güzel ,park bravo mağzalarında bulabilirsin , fiyatı da uygundur.opuyorumnanaktan

violetcim bence de bourjois alabilirsin , kullanan herkes memnun ama kompact alma sakın taşş oluyor resmen ,
birde inglot'un loose powderleri çok güzel ,park bravo mağzalarında bulabilirsin , fiyatı da uygundur.opuyorumnanaktan

sağolasın canım , türkiyede olsam uğrardım mutlaka inglota ama malesef yaşadığım yerde yok inglot. şimdilik bourjois alayım dedim, sağolasın cevap için.. öpüldün kocaman..

images

Arkadaslar yaa ben gecenlerde Bi Akrebamdan duydum cok eskiden annemlerin ceyiz sandiginddan eksik olmayan vede cok cok iyi kapatan yüzü Porcelen gibi yapan bi Fondöten varmis.Cok ünlüymüs bu Fondöten herkes onu kullanirmis.Ama adini bilmiyorum yaa yardimci olursaniz ne mutlu bana yaa.

canım mesajı yazalı baya olmuş ama okuyunca cevap vereyim dedim:1:
tokalon o ,sanırım üretilmiyo artık teyzemde var hala bi tane hatıra olarak saklıyokaydirigubbakcemile3

Yaklaşık 6-7 yıldır kullandığım pudramı değiştirdim sonunda =) Max factor Creme puff kullanıyordum hep... Ama cildim parlama yapıyordu onunla ama diğer denediğim çoğu pudradan da memnun kalmamıştım Loreal True match, Mac... En son geçenlerde Rimmel markasını gördüm, daha önce denememiştim hiç... Stay Matte diye bir pudra gördüm 5 saat matlık fln yazıyor baktım hemen atladım üstüne bir de baktım fiyatı da çok uygunmuş: 12.90... İyice mutlu oldum, denemekten zarar gelmez dedim... Baya açık tenliyim: 005 Silky Beige aldım... Kapatıcılık özelliği arıyorsanız çok iyi olduğunu söyleyemem ama cildinizin parlamama garantisini verebilirim... =) Kapatmanız gereken ufak tefek şeyler varsa altına fondotenle de gayet güzel oluyor bilginize =)

Dior forever skin harika, bebek gibi yapıyor cildi ve hafif porselen gibi parlıyor...

Ama çok çabuk bitiyor, tüm kullananların şikayetleride bu imiş zaten... :kahve:

Şimdi kullandığım ise M.A.C studiofix... Gayet memnunum!

Zaten M.A.C'in bu ürünü fondöten&pudra karışımı; haliyle kapatıcılığı tatmin edici.

valla herkes avon için kötü demiş ama ben avonun color trend serisinden bi pudra kullanıyorum gayet de memnunum bide ışıltılı pudrası var avonun, fırçası falan da kendinden var ondan da gayet memnunum ben...

merhaba. ben 15 yaşındayım. cildimde hafif bir sivilce sorunu var. normalde pudra kullanmıyorum ama özel yerlere giderken falan kullanmam gerekiyor haliyle. fondöten istemiyorum. bir arkadaşımın cildi pürüzsüzdü, nasıl yaptığını sordum. önce krem pudra, ardından toz pudra sürdüğünü söyledi. o amerika'dan getirtmiş. ben buralarda bulabileceğim, çok pahalı olmayan fakat kaliteli krem pudra ve toz pudra önerilerinizi bekliyorum. ve sizce bu yöntemm cildi pürüzsüz gösterir mi?

yardımlarınızı bekliyorum..

ben 1 sene boyunca maybelline in mineralli toz pudrasını kullandım ancak türkiye de onu bulamadım bitince de burdan okuduklarımla bir de satıcının tavsiyesiyle max factorün creme puff ını aldım. ilk başlarda baya memnundum ama sonra cildimde sivilceler çıkmaya başladı bir de çok çabuk yağlanmaya başladı. her gün kullandığım için mi bilmiyorum birde temizlemediğimden olabilir emin değilim ama maybelline de böyle sorunlar yaşamıyordum. ayrıca 1 hafta olmsaına rağmen sadece baya azalmaya başladı. toz pudra bence çok daha hesaplı ve doğal oluyor arkadaşlar.

pastelin pudrasını kullanıyorum, çok memnunum ayrıca hoş da bir kokusu varrr :)

Back