Cvp icin tskler:) birde sunu merak ediyorum natrella ile mentor arasindaki fark ne bi bilginiz varmi? Ve damla modeli daha dogal durmasina karsin ilerde protezde bi donme olabiliomus die okudum doktorunuz bunla ilgili size ayrintili bilgi verdiyse lutfen paylasin bizimle...
Evet damla, yuvarlak proteze göre daha çok dezavantajı bulunan bir profil. Benim de doktorum dönme riskinden bahsetti. Türk internet sitelerinde ömür boyu dönme riski filan yazıyor. Bu açıkcası beni bazen korkutuyor. Fakat benim vücut tipim nedeniyle Dr'um Damla profili önerdi. Hem göğüs kafesimin çok çok dar olması ( ki bana takılan en büyük profil 295 cc olmuş, bir üstünü almamış vücudum ), hem de göğüs dokum nedeniyle damla da karar kıldık. Ameliyatımın 16. Günü ve yan yatmam yasak. Daha ne kadar sürecek bu koruma kollama İnan bilmiyorum. Evet ayna da baktığımda muazzam bir görüntü var. Fakat damla meşâkatli. Natrelle'yi seçme nedenim, açıkcası Damla protez de Mentor dan daha iyi olduğunu düşünmemdi. Ancak yuvarlak profilde ise Mentor çok daha iyi gözüktü. Zaten çoğu Dr, kendi kullandığı profile yönlendirme yapıyor. Benim tek şansım dr'umun iki markayı da kullanıyor olmasıydı. O da tahminimce Damla da Natrelle, yuvarlakta Mentor takıyor.