Hangi özel üniversite hastanesinde tüp bebek heyet raporu aldınız?

Ben Göztepe medicalpark tan aldım ve orda tüp bebek yaptırdım.
Ordan alıp başka biyerde yaptırılıyormı bilmiyorum bi soruşturun

A.s canım . tüp bebek bölümünden randevu alıp git sana kağıt verecekler hangi bölüme randevu alıp gitmen gerektiği yazıyor genelde randevu alıp gidiliyor . Bir çok bölüm var evet biraz zor gibi ama hepsini topladıktan sonra 15 gün içinde rapor elinde oluyor aslında bir bakıma iyi oluyor herşeyi muayene ettirmiş oluyorsun

Çok teşekkür ederim canım. Uzar da bir adet dönemi daha kaçırırım diye korkmuştum sevindim hızlı ilerlemesine

Ben geçen sene çapa da yaptırdım olumsuz oldu. Basvurduktan sonra 7 ay sonraya gün veriliyor. Kisa sürede rapor cikarabilecegim devlet hastanesi arıyorum
Ben Ümraniye devlette rapor alıyorum Şuan tüm testler hiç biri yoksa eğer 1-2 ayı alıyor patolojik testte olduğu için ama başka hastahanelerde yaptırdıysanız onu da kabul ediyorlar amh değerim 1.07 olduğu için 1 aşılamadan sonra direk tüp bebek raporu verdiler Zeynep kamile

Ben Ümraniye’de yaptırdım aşılamayı canım rapor o gün çıkıyor tüm testleri de aşılama da yaptırdığımız için 1-2 test istiyorlar oda 1 haftaya tamamlanıyor direk başlıyorsunuz

Çok teşekkür ederim canım. Uzar da bir adet dönemi daha kaçırırım diye korkmuştum sevindim hızlı ilerlemesine
Biraz meşaketli oluyor canım diğer adetine gelebilir ne zaman bilmiyorum ama yeni bittiyse gelmez. Sen hemen git tüp bebek doktoruna

Biraz meşaketli oluyor canım diğer adetine gelebilir ne zaman bilmiyorum ama yeni bittiyse gelmez. Sen hemen git tüp bebek doktoruna
İşte cuma günü ikinci aşılamayı yaptılar. 15 gün sonra gideceğim inşallah. Sonraki adete kadar çıkartırım inşallah diye umuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…