- 27 Mart 2016
- 190
- 80
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O kişilerin aciliyetine göre sanırım . Benden istemediler amh düşük eşimde sperm düşükAşılama şartı istiyorlar mi
Amh 1in altında veya azosperm varsa aşılama şartı yok bu ikiside yoksa yani azda olsa spencikisi varsa ve amh normalse 2 iğneli aşılama gerekiyorAşılama şartı istiyorlar mi
iyi akşamlar bende çapada rapor çıkarmak için uğraşıyorum 7 ay sonrası için neden gün verdiler yani hemen olmuyormuBen ilk çapadan çıkardım gecen sene bana 7 ay sonrasina gün vermişti. Burasi yine iyiymiş
Yoğunluktan dolayı diye biliyorum. Siz orada mı devam edeceksiniz?iyi akşamlar bende çapada rapor çıkarmak için uğraşıyorum 7 ay sonrası için neden gün verdiler yani hemen olmuyormu
Vazgeçmemek için mücadele veriyorumYoğunluktan dolayı diye biliyorum. Siz orada mı devam edeceksiniz?
Ben Göztepe medicalpark tan aldım ve orda tüp bebek yaptırdım.Merhaba, internette yaptığım araştırmalar sonuncunda tüp bebek bölümü bulunan üniversite hastanelerinden de tüp bebek heyet raporu alınabildiği yazılmış. Forumda da birkaç kişi aldığını yazmış. Okan üni. Hastanesi ni aradık, pandemiden sonra vermediklerini söylediler. Başka hastaneden alan oldu mu?
Peki siz bütün tahlilleri çapadamı yaptırdınız ben psikiyatri ve dahiliye gitme aşmasındayım randevu bulamıyorumYoğunluktan dolayı diye biliyorum. Siz orada mı devam edeceksiniz?
Canım selam. Bende orda 2 aşılama yaptırdım. Şimdi adet bekliyorum. Raporumun çıkması uzun sürer sürer mi ? Bir çok branşla görüştürüyorlarmış heralde. Hepsine randevu alıp mı gidiyoruz?Zeynep kamilden aldım raporumu
Kabul ediyor. Ürologa gösteriyorsun ama sperm testini genede.Bekleme süresi iyiymiş, peki sperm testini özelden kabul ediyorlar mı yoksa kendi hastanesinden mi istiyor?
Başka bir eğitim araştırma hastanesinden yaptırdım, kabul ediyorlarPeki siz bütün tahlilleri çapadamı yaptırdınız ben psikiyatri ve dahiliye gitme aşmasındayım randevu bulamıyorum
Başka bir eğitim araştırma hastanesinden yaptırdım, kabul ediyorlar
Anladım teşekkür ederim bende bakayım ozaman başka yere randevu eğitim araştırma olmasalar olurmu acabaBaşka bir eğitim araştırma hastanesinden yaptırdım, kabul ediyorlar
A.s canım . tüp bebek bölümünden randevu alıp git sana kağıt verecekler hangi bölüme randevu alıp gitmen gerektiği yazıyor genelde randevu alıp gidiliyor . Bir çok bölüm var evet biraz zor gibi ama hepsini topladıktan sonra 15 gün içinde rapor elinde oluyor aslında bir bakıma iyi oluyor herşeyi muayene ettirmiş oluyorsunCanım selam. Bende orda 2 aşılama yaptırdım. Şimdi adet bekliyorum. Raporumun çıkması uzun sürer sürer mi ? Bir çok branşla görüştürüyorlarmış heralde. Hepsine randevu alıp mı gidiyoruz?
Bu konuda bir fikrim yok maalesef.Anladım teşekkür ederim bende bakayım ozaman başka yere randevu eğitim araştırma olmasalar olurmu acaba
Tamam teşekkür ederimBu konuda bir fikrim yok maalesef
Çok teşekkür ederim canım. Uzar da bir adet dönemi daha kaçırırım diye korkmuştum sevindim hızlı ilerlemesineA.s canım . tüp bebek bölümünden randevu alıp git sana kağıt verecekler hangi bölüme randevu alıp gitmen gerektiği yazıyor genelde randevu alıp gidiliyor . Bir çok bölüm var evet biraz zor gibi ama hepsini topladıktan sonra 15 gün içinde rapor elinde oluyor aslında bir bakıma iyi oluyor herşeyi muayene ettirmiş oluyorsun
Ben Ümraniye devlette rapor alıyorum Şuan tüm testler hiç biri yoksa eğer 1-2 ayı alıyor patolojik testte olduğu için ama başka hastahanelerde yaptırdıysanız onu da kabul ediyorlar amh değerim 1.07 olduğu için 1 aşılamadan sonra direk tüp bebek raporu verdiler Zeynep kamileBen geçen sene çapa da yaptırdım olumsuz oldu. Basvurduktan sonra 7 ay sonraya gün veriliyor. Kisa sürede rapor cikarabilecegim devlet hastanesi arıyorum
Ben Ümraniye’de yaptırdım aşılamayı canım rapor o gün çıkıyor tüm testleri de aşılama da yaptırdığımız için 1-2 test istiyorlar oda 1 haftaya tamamlanıyor direk başlıyorsunuzCanım selam. Bende orda 2 aşılama yaptırdım. Şimdi adet bekliyorum. Raporumun çıkması uzun sürer sürer mi ? Bir çok branşla görüştürüyorlarmış heralde. Hepsine randevu alıp mı gidiyoruz?
Biraz meşaketli oluyor canım diğer adetine gelebilir ne zaman bilmiyorum ama yeni bittiyse gelmez. Sen hemen git tüp bebek doktorunaÇok teşekkür ederim canım. Uzar da bir adet dönemi daha kaçırırım diye korkmuştum sevindim hızlı ilerlemesine
İşte cuma günü ikinci aşılamayı yaptılar. 15 gün sonra gideceğim inşallah. Sonraki adete kadar çıkartırım inşallah diye umuyorumBiraz meşaketli oluyor canım diğer adetine gelebilir ne zaman bilmiyorum ama yeni bittiyse gelmez. Sen hemen git tüp bebek doktoruna