Neler teslim ettiniz, ben de önden aksiyon alayım evrakları net bir şekilde söylemiyorlar, daha teslim etmedim.
Reglimin 2. gunu gittim on muayene oldum ve yapilacak hormon testlerimi yaptirdim , ayni hastanesinin jinekoloji plk. den randevu aldim ve smear testi verdim , disarda meme ultrasonu ve hsg cektirdim , esimden de sperm testi istediler , onu da yaptırdık, akabinde ayni hastanesinin üroloji plk den randevu aldik , esimin sonucunu doktora gosterdik ve doktor onay verdi , esimden de anti hbs gibi kan testleri istendi onu da verdik , benim oldugum muayene sonucumdan sonra elime bir kagit vermislerdi , o kagit , esimin üroloji doktoru onayi , hormon testlerini, smear sonucunu(3 hafta sonra cikti) , meme ultrasonu sonucumu , hsg raporumu ve esimin kan testlerini topladim , kendim icin ayni hastanesinin psikiyatri, dahiliye , genel cerrahi , anestezi plk den tek tek onay aldim.
Onay sonrası evraklarim birim tarafindan kontrol edildi ve sağlık kuruluna teslim ettim.
Teslimden 3 hafta sonra da raporumu aldim.
Her transfer işlemi sonrasinda bu evraklarin hepsini (sperm testi , meme ultrasonu ve bazi bir kac belge 6 ay gecerli yani yeniden yaptirmaniza gerek yok) yeniden alarak ve hazirlayarak saglik kuruluna teslim ettim.