Öncelikle dikkat edilmesi gereken %100 pamuk olması bu sağlık açısından bence en önemli detay sonrasında görsellik ve kalite tabiki.
Pamuk saten olanlar daha parlak canlı bi görüntüye sahip dokusuda aynı şekilde biraz pamuk biraz saten hissini yaşatıyor ve ranforce nevresimden daha ince narin bi yapısı var fiyatlarıda ranforce nevresimden daha pahalı.
-Karaca'nın pamuk sateni 2. yıkamada pamuklandı pütürlü bi doku oluştu bazı yerlerinde ve en ufak bi tırnak takılmasında zedeleniyor her an yırtılcak ve pamuklanmış pütürlü dokusu beni oldukça rahatsız ediyor diğer pamuk saten modelleri henüz denemedim hepsimi böyle bilemiyorum fakat canlı görüntüsü ve dokusu insanı çok cezbediyor aa bide çok kırışıyor ama kullanırken çok sıkıntı değil nasıl olsa yumoş yumoş uyuyorsun yıkandıktan sonra ütüsü biraz zorluyor bi tarafı ütülerken bi tarafı buruşuyor ütü uzuyor ama yatağa serdiğinde değiyor.
-Karaca'nın ranforce nevresim-pike takımından memnunum çeyiz için almıştım pikesini yatak örtüsü olarak kullanıyorum oldukça şık modelleri var pamuklanma çekme yapmadı.
-Taç ranforce yıkadıkça rengi çok hafif matlaşsada nevresimlerim arasında en iyisi ilan ettim. fazla kırışmıyor ütülemek çokta şart değil.
-Ar yıldız pike takımıda taç gibi yıka yıka kullan bi sorun çıkmadı. Pikesi çok yumuşak olmamakla birlikte çarşaf ve yastığı yaz için ideal kalitede.
-Englısh home ranforce sadece bir modelini denedim bi kaç yıkamada rengi çok soluk bi hal aldı aldığım yere söyledim değişim yapabiliyoruz dediler ama ben alalı baya bi zaman olmuştu o yüzden geri götürmedim. Dokusu ne çok yumuşak ne çok sert standart fazla buruşmuyor. Neden çıldırmışcasına alıyorlar onuda çözemedim yinede uygun indirimlerde başka bi model daha alıp tekrar değerlendirmeyi düşünüyorum.
- Madame coco çok model üretmiyor renkleride bana çok cazip gelmiyor tercih meselesi tabi ama coco lastik nevresim durumu iyi görünüyor denemek lazım.
-Days in colours uyku seti markaya çok vakıf değilim neden evde bi sürü yorgan,nevresim, günlük yatak örtüsü,pike varken ve bi saten pamuk nevresim markası denemek varken aldım bilmiyorum. elyaf yada silikon dolgulu uyku seti yorganlarınıda çok sağlıklı bulmuyorum.
yüne allerjiniz var silikon sağlıksız pamuk yorgana alternatif arıyorsanız da ipek yorganı tavsiye ederim diğerlerine oranla fiyat farkı çok yüksek.