- 17 Nisan 2019
- 41
- 17
- 88
- 30
- Konu Sahibi Kafasikarisikgelin
-
Modele para veriyoruz o zaman çok yeni model olmayıp iyi marka olabilirCamasir makinem buzdolabim siemens cok ileri modelleri degil ama uzun suredir kullanıyorum. Bulaşık makinem ankastre beko onlar da çok iyi cıktı memnunum
Bence iyi marka alın ama çok son modele çıkmayın
Benim tavsiyem her zaman siemens ten yana
Yani modelli istemezsen bulabilirsin belki ortalama kaç binlik bişey bakıyorsunuzBosch tanıdıkların hepsi söylüyor ömürlük kullanırsın diyorlar ama fiyatlarının da yüksek olduğunu söylüyorlar
Ne kadara ne olur bilemiyoruz. Bu konuda Bilgili değiliz açıkçası. Mobilyaları ve beyaz eşyaları aynı yerden almayı düşünüyoruz daha uygun olur diyeYani modelli istemezsen bulabilirsin belki ortalama kaç binlik bişey bakıyorsunuz
O zaman büyük bi mağazadan alacaksınız Allah yardımcınız olsun insallah umarım istediğiniz gibi olurNe kadara ne olur bilemiyoruz. Bu konuda Bilgili değiliz açıkçası. Mobilyaları ve beyaz eşyaları aynı yerden almayı düşünüyoruz daha uygun olur diye
Umarım Rabbim herkesin gönlüne göre verir inşallahO zaman büyük bi mağazadan alacaksınız Allah yardımcınız olsun insallah umarım istediğiniz gibi olur
Türkiye üretimi olanlar her markada sıkıntı yaratabiliyor galibaVestel hotpoint beko ve arçelik önermem. Siemens bosch ve profilonun fabrikası aynı zaten. Modellere bakınca anlarsınız görünüşleri birebir aynı. Profilo içlerinde en uygunu tabiki. Ama 2 çeşit var bu 3 markada. Birisi Almanya üretimi birisi Türkiye üretimi. Alman malı olanları seçmenizi öneririm. Kapağındaki barkod gibi kağıt var orda yazar üretim yeri. Ben siemens kullanıyorum çok memnunum. Uyguna geldiği için siemens aldım yoksa profilo alırdım direkt. Aynısı çünkü birebir.
Amiin çok teşekkür ederim canımmBuzdolabı, çamaşır makinesi, fırın, ocak, davlumbazim beko ve cok memnunum 4 senedir kullaniyoruz bulaşık makinemi sonradan aldim vestel ondan da memnunum bana kalirsa beyaz esya biraz şans isi ya hayrli olsun düğününüz simdiden mutluluklar
Bence öyle. Eşim özellikle araştırdı. Düşünün bulaşık makinesi için 3 programlı yeter dedim. 3 programlı Almanya üretimi olmadığı için 6 programlı aldıY
Türkiye üretimi olanlar her markada sıkıntı yaratabiliyor galiba
Annemlerin genelde arcelik bekodur . Zaten ikiside ayni fabrika olmali. Sorun yasadiklarini gormedim gibi bir sey.ki servis konusunda iyiler.Pahalı mı peki? Biz maalesef her şeyi kendimiz yaptığımız için çok yüksek vermeyelim diye düşünüyorum
Bosch ile de hesaplatmak istiyorum çok fark oluşmazsa eğer Bosch olmazsa Beko ve Arçelik’e bakacağım galibaAnnemlerin genelde arcelik bekodur . Zaten ikiside ayni fabrika olmali. Sorun yasadiklarini gormedim gibi bir sey.ki servis konusunda iyiler.
Ben Bosch kullaniyorum tabiki iyi ama daha pahali fiyatları.
Pek bilinmeyen markalarda asil sans isi basliyorkimi memnun kimi degil
Bosch u hesaplanacağım eğer çok çıkarsa eğer Beko ve Arçelik falan da bakacağım galibaBence öyle. Eşim özellikle araştırdı. Düşünün bulaşık makinesi için 3 programlı yeter dedim. 3 programlı Almanya üretimi olmadığı için 6 programlı aldı
Dediğim gibi mesela siemens de 6 bin lira buzdolabı aynısı profiloda 4 bin lira
tayinciyswniz afiston almayin cok guzel urunleri var ama tasinmaya gelmiyor parcasida cok pahaliMerhaba kızlar, yaza düğünüm olacak ama eşyalarımızı kışın alacağız. Hangi marka beyaz eşya almalıyız? Ne çok pahalı ne lüks. Düğünümüzü nişanlım ve ben yapacağımıziçin çok ultra lükslere gidemiyoruz. Ayrıca tayinciyiz sürekli. Çok para verip kırılsın dökülsün istemiyorum. Teşekkürler şimdiden.
Çok memnunum.Siemens i hiç bilmiyorum.
Merhaba benim buzdolabim çamaşır makinam Hotpoint ve memnunum ben de tayinciyim hatta iki yillik evliyim ikinci eve taşındım bir sıkıntısı yok bulaşık makinam da arcelik memnum genis içi kullanışlı arkadasim da bosh bulaşık makinası var içi küçük diyor kullanışlı değil diyor kalabalık misafir gelse sıkıntı diyorMerhaba kızlar, yaza düğünüm olacak ama eşyalarımızı kışın alacağız. Hangi marka beyaz eşya almalıyız? Ne çok pahalı ne lüks. Düğünümüzü nişanlım ve ben yapacağımıziçin çok ultra lükslere gidemiyoruz. Ayrıca tayinciyiz sürekli. Çok para verip kırılsın dökülsün istemiyorum. Teşekkürler şimdiden.
Beko ve Arçelik aynı fabrika ve tavsiye etmem çevremde kimse memnun değil annem ablam kuzenim dahil. Profiloya bakın derim. Marka önemli olmamalı sonuçta işlevi ve uzun yıllar kullanımı önemliBosch u hesaplanacağım eğer çok çıkarsa eğer Beko ve Arçelik falan da bakacağım galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?