- 17 Nisan 2019
- 41
- 17
- 88
- 30
- Konu Sahibi Kafasikarisikgelin
-
Bende beko kullaniyorum gercekten cok memnunum servisi de her yerde bulunuyor bu avantaji cok iyiHotpoint asla önermem kardesimde var 6 senelik evli bütun beyaz esyalari pert.benim beyaz esyalarim beko hepsinden gayet memnunum.4 senelik evliyim hic ariza cikarmadilar masallahh diyeyim
Elektronik işi şans işi derler ya öyle gerçekten.Cevabınız için teşekkür ederim.
Vestel’den ne zaman ürün alsam sıkıntı yaşadım o yüzden korkuyorum Vestel’den. Hotpoint hakkında bilginiz var acaba?
kalmak zorunda gibi hissediyoruz kendimizi hep mantıklı aslında dediğinizBulaşık makinem bosch,buzdolabım ve televizyonum Samsung,çamaşır makinem Arçelik.ben tek bir markada bağımlı kalmadım her eşyada.bu saydıklarımı 6 senedir kullanıyorum 7 ye girmek üzereyiz.hala sapasağlam yepyeni duruyor ve hiç arıza vermedi
Beko yazan olmuş hiç aklımdan geçirmemiştim. Düşünüyorum artıkArcelik beko orta karar bence . Ne iyi ne kötü. Vestel bende tavsiye etmiyorum
Pahalı mı peki? Biz maalesef her şeyi kendimiz yaptığımız için çok yüksek vermeyelim diye düşünüyorumBosh iyidir
Yani modellerine bakabilirsiniz ben Arçelik kullanıyorum ama burda çoğu yorumlarda bosh ve Siemens okudumPahalı mı peki? Biz maalesef her şeyi kendimiz yaptığımız için çok yüksek vermeyelim diye düşünüyorum
Cevaplara bakınca Beko’yu düşünmeye başladım ben deHotpoint asla önermem kardesimde var 6 senelik evli bütun beyaz esyalari pert.benim beyaz esyalarim beko hepsinden gayet memnunum.4 senelik evliyim hic ariza cikarmadilar masallahh diyeyim
Bosch tanıdıkların hepsi söylüyor ömürlük kullanırsın diyorlar ama fiyatlarının da yüksek olduğunu söylüyorlarYani modellerine bakabilirsiniz ben Arçelik kullanıyorum ama burda çoğu yorumlarda bosh ve Siemens okudum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?