• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hangi marka almalıyız?

Kafasikarisikgelin

Kafası Karışık Gelin
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2019
41
17
88
30
Merhaba kızlar, yaza düğünüm olacak ama eşyalarımızı kışın alacağız. Hangi marka beyaz eşya almalıyız? Ne çok pahalı ne lüks. Düğünümüzü nişanlım ve ben yapacağımıziçin çok ultra lükslere gidemiyoruz. Ayrıca tayinciyiz sürekli. Çok para verip kırılsın dökülsün istemiyorum. Teşekkürler şimdiden.

Biz bütün beyaz eşyalarımızı vestel aldık. En uygun o vardı o dönem. Ocak, davlumbaz, fırın, mikrodalga ve buzdolabından çok memnunum. Bulaşık ve çamaşır makinesini ilk fırsatta değiştiririm diye düşünüyorum.

Cevabınız için teşekkür ederim.
Vestel’den ne zaman ürün alsam sıkıntı yaşadım o yüzden korkuyorum Vestel’den. Hotpoint hakkında bilginiz var acaba?

Hotpointde fena degil ama bi yakinimiza vestel tv almistik renk bozuklugu olusmus servis simdi daha ust modeliyle ucretsiz degisim yapacak vestel suan bu konulara cok dikkat ediyor

Hotpoint asla önermem kardesimde var 6 senelik evli bütun beyaz esyalari pert.benim beyaz esyalarim beko hepsinden gayet memnunum.4 senelik evliyim hic ariza cikarmadilar masallahh diyeyim
Bende beko kullaniyorum gercekten cok memnunum servisi de her yerde bulunuyor bu avantaji cok iyi

Camasir makinem buzdolabim siemens cok ileri modelleri degil ama uzun suredir kullanıyorum. Bulaşık makinem ankastre beko onlar da çok iyi cıktı memnunum
Bence iyi marka alın ama çok son modele çıkmayın
Benim tavsiyem her zaman siemens ten yana

Vestel, Ariston, Hot point... uzak durun.
Bosch, Siemens eğer yerli üretimse uzak durun.
Samsung, LG iyidir. Miele çok kalitelidir ama fiyatları saçma pahalıdır.

Bulaşık makinem bosch,buzdolabım ve televizyonum Samsung,çamaşır makinem Arçelik.ben tek bir markada bağımlı kalmadım her eşyada.bu saydıklarımı 6 senedir kullanıyorum 7 ye girmek üzereyiz.hala sapasağlam yepyeni duruyor ve hiç arıza vermedi

Herkese çok teşekkür ederimm☺️☺️ Çok kararsızım bizimkiler hotpoint olsun diyorlar ama ben çok kararsızım.
Bosch alan herkes çok memnun diye biliyorum ama fiyat aralığına bakmak lazım aslında.
Siemens i hiç bilmiyorum.
Samsung u kuzenim kullanıyor bulaşık makinesi hiç iyi değil ama çamaşır makinesinden memnun.
Gerçekten şans işi mi ya ?😩🤔

Aslı
Bulaşık makinem bosch,buzdolabım ve televizyonum Samsung,çamaşır makinem Arçelik.ben tek bir markada bağımlı kalmadım her eşyada.bu saydıklarımı 6 senedir kullanıyorum 7 ye girmek üzereyiz.hala sapasağlam yepyeni duruyor ve hiç arıza vermedi
kalmak zorunda gibi hissediyoruz kendimizi hep mantıklı aslında dediğiniz

Back