Bebek Beslenmesi hangi mama robotu.......

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

deniz.

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2009
254
6
96
İstanbul
arkadaşlar ben 8 aylık bebeğime bir türlü pütürlü yediremiyorum aslında alıştırmam lazım biliyorum ama ne yaptıysam olmuyor...en azından herşeyden yemeye başalsın diye mama hazırlama robotu almak istiyorum.....mesela kahvaltı karışımı hazırlamak sebze püresi yapmak için....ev yemeklerini geçirmek için....arçeliğinkini veya arzum bebbe doğrayıcı düşünüyorum...siz hamgini kullanıyorsunuz......

bebeğin oyalanırken eline havuç salatalık yeşil soğan filan veriyormusun? hatta ekmek,bisküvi... alışması lazım canım 8 aylık olmuş.alışmıyor diye sürekli muhallebi kıvamında şeyler vermen doğru değil.çatalla iyice ez.. zor olacak ama alışmalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…