• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Şekillendiriciler Hangi maa ve hangi kalnlkta olmal:?

loveyou

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2009
132
0
96
35
Muğla
kullandıgınız ve menun kaldıgınız maşaları yazarmısınız doğal bukle olsun kuaförden çıkmış gibi istemiyorum doğal ve güzel bukle yapan bi maşa istiyorum hangisini tavsiye edersini hangi kalınlıkta olmalı

canım ben kullanıyorum ve cok memnunum ..philips .. teknosada felan 30 tl ..1 ay oldu ve cok ama cok memnunum .. du resimde koyım =) resimdeki yeşil ama lila mor gibi benimki =) kuzende kullanıyor bende onda denedim ilk =)

Bu da benimki cok güzel kiviriyor ve de teflon oldugu icin saclari da yakmiyor ayni markadan fön yapanini da almistim o da saclari yakmiyor teflon oldugu icin, ben bundan memnunum düzgün bir masa arayanlara iste budur diyorum... Bir de resim paylasayim...

Saclarimi kivirtmistim bir keresinde bununla o resmi de paylasabilirim...

Bunu yapmak 20-30 dakika kadar sürmüstü, burda (avrupa yakasi) Makbuleninkine benziyor ama ertesi gün daha güzel olmustu ve 4 gün felan banyoya girene kadar tutmustu ama spreyleyeceksin tabiiki tutmasi icin...hihoyyyt

Bu da benimki cok güzel kiviriyor ve de teflon oldugu icin saclari da yakmiyor ayni markadan fön yapanini da almistim o da saclari yakmiyor teflon oldugu icin, ben bundan memnunum düzgün bir masa arayanlara iste budur diyorum... Bir de resim paylasayim...

Bunu yapmak 20-30 dakika kadar sürmüstü, burda (avrupa yakasi) Makbuleninkine benziyor ama ertesi gün daha güzel olmustu ve 4 gün felan banyoya girene kadar tutmustu ama spreyleyeceksin tabiiki tutmasi icin...hihoyyyt

çok güzel durmuş markası ne bunun

gayet guzel olmus bence cnm
nekadara almıstın sen bunu

Canim ben yurt disinda yasiyorum Türk lirasi hesabi 40 TL felan ama Türkiyede de var galiba diger konularda baska bir kiz da Remington kullaniyorum demisti bence bir kac yere sor umarim bulursun :DD

bence philips set braun falan alma. babyliss yada remintondan başkasını düşünme.
zaten kadınların büyük bir çoğunluğu remington ve babylissden mutlu.
ben babyliss pro200 2361 19 mm almak istiyorum bence sende remington ve
babylisslere bi bak. =)

Back