- 14 Şubat 2011
- 2.606
- 117
-
- Konu Sahibi pinkwhite0
lens almak istiyorum ama kime sorsam rainbow yada solotica diyo fiyat aralıkları ne kdr acaba bide benim ihtiyacım olan 9-10 saat kdr kalması gerek:s hngisi dha iyi ne önerirsiniz bide ilk defa kullanacağımdan dolayı bilmiyorum beni biraz bilgilendirebilirmisinizgözlerim çok açık deil koyu kahve
cnm herkes doğru sölemiş. en güzel lens markası onlar. 180 civarı olması lazım solotica mesela. lensi deneyip bakman lazım çünkü herkese göre değişiyor rahatlığı. biri çok raat ederken diğeri çok rahatsız olduğunu söylüyor. bide ilk defa kullancakmışsın. o yüzden böle pahalı bir lens almak yerine ilk önce ucuz bi lens alıp denemen daha iyi. çünkü her göz kabul etmiyor lensi. ayrıca alacağın lensin çapı falan çok önemli. ilk önce doktora gidip lens reçetesi al. yoksa kayma batma sorunu yaşarsın. o kadar para verip kullanamazsın. deneme amaçlı freshlook alabilirsin mesela tabi çapı uyarsa. solotica kadar doğal değildir ama kullanabilir misin en azından ona bakarsın. bide senin fiyat aralığın nedir? ona göre bakman daha iyi . çünkü 500 tl bile olan lensler var
canım haklısın ilk önce doktora gidiyim en iyisi. benim bütçem 200-300 falan
lens almak istiyorum ama kime sorsam rainbow yada solotica diyo fiyat aralıkları ne kdr acaba bide benim ihtiyacım olan 9-10 saat kdr kalması gerek:s hngisi dha iyi ne önerirsiniz bide ilk defa kullanacağımdan dolayı bilmiyorum beni biraz bilgilendirebilirmisinizgözlerim çok açık deil koyu kahve
ben lenslerle kesinlikle uyunmamsı gerektiğini, makyaj yapmadan önce takılıp, çıkarırkende önce lensi çkarıp makyajın temizlenmesi gerektiğini biliyorum. araştırdım biraz hatta nasıl takıldığını falan ama gelgelelim çap map bişiler söz konusubnm doktora gitmem lazım nedense griye çalan renkler bnm hoşuma gidiyo saçlarım boya sarı. gözlerim kahve hatta resmini ekleyebilirim eğer koy hadi hadi ben önerebilirim renk diyeniniz varsa ne ala:90:
saç rengim, ve gözlerim. tabi güldüğüm için biraz kısık çıkmış ama bu fotoda yakalayabildim netliği
göz rengimiz aynı sayılırgri mavi tonlar harika olur sana. napmayı düşünüyosun şimdi denemek için kısa süreli mi alcksn. yoksa direk yıllık mı alcaksn cnm
grilere karşı ilgim çok. şimdi en mantıklısı önce doktor sonraa denemek için fazla pahalı olmayan bi markadan almak öyle değilmi tatlım:26: ay ama bazıları diyo yandan çok belli oluyor bombeli bombeli duruyor diye ondanda çk tedirginim
Bausch&Lomb öneririm çok kullanışlı bir marka
[/Bütçen 200-300 TL ise direk Solotica al.]
fiyat değilde iyi durması ve olması önemli ya. aklımda b&l almak var şimdide sende kafamı karştırdın en iyisi ikisini karşılaştırma yapıp alcağım yerde karar veriyim :)) senelikmi önerirsiniz aylıkmı bilgim yok o konuda