• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hangi Kredi Karti??

World kart muhteşemm bi kart, heryerde geçiyor ve bankayla hiç problem yaşamadım, diğer bankalar gibi salaş çalışmıyor, diğer alanlarda nasıl bilmiyorum ama kredi kartından çok memnunum

Arkadaslar merhaba...

Biz esimle kredi karti kullanmiyoruz..ama artik tek bi tane almaya karar verdik acikcasi kullanmaya korkuyoruz:)

İkimizde borc sevmeyen insanlariz acil ihtiyaclarimizda kullanmak icin lazimoluyo hangi bankanin kredi kartini tavsiye edersiniz??

Hiçbiri :(

ben yine bu ay 2 bin küsur borcumun asgarisini ödeyebildim sadece.
offf bence hiç almayın..

illaki alacaksanız Garanti bonus çok iyi

Son düzenleme:
Arkadaslar merhaba...

Biz esimle kredi karti kullanmiyoruz..ama artik tek bi tane almaya karar verdik acikcasi kullanmaya korkuyoruz:)

İkimizde borc sevmeyen insanlariz acil ihtiyaclarimizda kullanmak icin lazimoluyo hangi bankanin kredi kartini tavsiye edersiniz??

asya kartı ben kullanıyorum çok memnunum senelik kart ücreti yok ve ben ne zaman taksit yapmaya kalksam bankada ekstra veriyo hatta taksit yapmayan yerlerde bile bankadan msj gelio bu alışverişi taksitlendirmek isterseniz msj cevaplayın gibi banka alışverişinizi taksitlendiriyo :) :46:

Parafly

Aracınız varsa ve ist. İseniz tek seferde 100 tl. Lik alışveriş yapınca 20 kere isparktan ücretsiz yararlanıyorsunuz.

Uçak biletlerini küsüratsız alıyorsunuz. Mesela 180 tl. Lik bileti 100 tl. Ye alıyorsunuz.

Taksit imkanları da iyi. Şuana kadar kullanmadığım kart kalmamıştır. En çok bunu kullandım. Hsbc pegasus varken onunla da çok uçak bileti almıştım ama pegasus ile anlaşması bitince benim için espirisi kalmadı.

Kesinlikle finansbank almayın başka hangi kartı alıyorsanız alın:19:Banka değil soyguncu mübarek..

Hiç almasanız ne güzel olur.:46:

Bırakın kredi kartı almayı bankaların yollara koyduğu banklara bile oturmamak lazım hatta bankaların bulunduğu caddeleri hiç kullanmamak en ideali :1:

Ölümcül bir zorunluluğunuz yoksa uzak durun derim.Bende kredi kartı kullanmıyorum....

ben de iş'te öğrenci kartı var fikrim yok bu konularda pek kullanmıyorum kitap kırtasiye dışında.babam hsbc kullanıyor iyi yani şimdilik.

Çok çok zorunlu olmadığı müddetçe kredi kartı kullanmanızı tavsiye etmem.
Hadi aldınız diyelim. Yokmuş gibi davranın.
Büyük taksitli alışverişler (beyaz eşya gibi...) dışında kullanmanızı tavsiye etmem.
Kredi kartı girdap gibi bir şey. Bir kez o girdabın içine girince çıkmak zor...

Bence Finansbanka hiç bulaşmayın akbankın kart aidatı çok yüksek ziraat maximum en avantajlısıdır

Bende World ve Paraf var, Paraf geldiğinden beri World'u daha az kullanır oldum. Hem daha çok puan biriktiriyor (World'de dünyanın harcamasını yaptım yıllarca yine de biriken doğru düzgün bir şey olmazdı, Paraf'ta daha yeniyim oran olarak daha iyiymiş gibi hissediyorum), hem de alışkanlıklarınıza göre tipini belirlediğiniz kartınız bir sürü ekonomik avantaj sağlıyor. Mesela seyahat seven biri olduğumdan Parafly aldım, kaçtır uçak biletlerimi neredeyse yarı yarıya indirimli alıyorum.

Yani, benim oyum Parafly'a. :)

Son düzenleme:
ben de tam bu başlığı açacaltım ki siz sormuşsunuz işime yardı :) biraz daha bu başlığı takip edip ona göre karar vereceğim :):21:

bende kredıı kartı kulanmak ıstıyorum hsbc başvurdum onaylanmadı kızdım:47: başka yerlere başvurdum ayy bırı versınde neresı olursa olsun kulannmam gerekk :34:

Back
X