Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hangi Kredi Karti??
- Konu Sahibi canozumm
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Arkadaslar merhaba...
Biz esimle kredi karti kullanmiyoruz..ama artik tek bi tane almaya karar verdik acikcasi kullanmaya korkuyoruz:)
İkimizde borc sevmeyen insanlariz acil ihtiyaclarimizda kullanmak icin lazimoluyo hangi bankanin kredi kartini tavsiye edersiniz??
Hiçbiri
ben yine bu ay 2 bin küsur borcumun asgarisini ödeyebildim sadece.
offf bence hiç almayın..
illaki alacaksanız Garanti bonus çok iyi
Son düzenleme:
Arkadaslar merhaba...
Biz esimle kredi karti kullanmiyoruz..ama artik tek bi tane almaya karar verdik acikcasi kullanmaya korkuyoruz:)
İkimizde borc sevmeyen insanlariz acil ihtiyaclarimizda kullanmak icin lazimoluyo hangi bankanin kredi kartini tavsiye edersiniz??
asya kartı ben kullanıyorum çok memnunum senelik kart ücreti yok ve ben ne zaman taksit yapmaya kalksam bankada ekstra veriyo hatta taksit yapmayan yerlerde bile bankadan msj gelio bu alışverişi taksitlendirmek isterseniz msj cevaplayın gibi banka alışverişinizi taksitlendiriyo :)
Parafly
Aracınız varsa ve ist. İseniz tek seferde 100 tl. Lik alışveriş yapınca 20 kere isparktan ücretsiz yararlanıyorsunuz.
Uçak biletlerini küsüratsız alıyorsunuz. Mesela 180 tl. Lik bileti 100 tl. Ye alıyorsunuz.
Taksit imkanları da iyi. Şuana kadar kullanmadığım kart kalmamıştır. En çok bunu kullandım. Hsbc pegasus varken onunla da çok uçak bileti almıştım ama pegasus ile anlaşması bitince benim için espirisi kalmadı.
Aracınız varsa ve ist. İseniz tek seferde 100 tl. Lik alışveriş yapınca 20 kere isparktan ücretsiz yararlanıyorsunuz.
Uçak biletlerini küsüratsız alıyorsunuz. Mesela 180 tl. Lik bileti 100 tl. Ye alıyorsunuz.
Taksit imkanları da iyi. Şuana kadar kullanmadığım kart kalmamıştır. En çok bunu kullandım. Hsbc pegasus varken onunla da çok uçak bileti almıştım ama pegasus ile anlaşması bitince benim için espirisi kalmadı.
Çok çok zorunlu olmadığı müddetçe kredi kartı kullanmanızı tavsiye etmem.
Hadi aldınız diyelim. Yokmuş gibi davranın.
Büyük taksitli alışverişler (beyaz eşya gibi...) dışında kullanmanızı tavsiye etmem.
Kredi kartı girdap gibi bir şey. Bir kez o girdabın içine girince çıkmak zor...
Hadi aldınız diyelim. Yokmuş gibi davranın.
Büyük taksitli alışverişler (beyaz eşya gibi...) dışında kullanmanızı tavsiye etmem.
Kredi kartı girdap gibi bir şey. Bir kez o girdabın içine girince çıkmak zor...
Bende World ve Paraf var, Paraf geldiğinden beri World'u daha az kullanır oldum. Hem daha çok puan biriktiriyor (World'de dünyanın harcamasını yaptım yıllarca yine de biriken doğru düzgün bir şey olmazdı, Paraf'ta daha yeniyim oran olarak daha iyiymiş gibi hissediyorum), hem de alışkanlıklarınıza göre tipini belirlediğiniz kartınız bir sürü ekonomik avantaj sağlıyor. Mesela seyahat seven biri olduğumdan Parafly aldım, kaçtır uçak biletlerimi neredeyse yarı yarıya indirimli alıyorum.
Yani, benim oyum Parafly'a. :)
Yani, benim oyum Parafly'a. :)
Son düzenleme:
Bonus kredi kartı dururken diğer kartları taksit avantajı açısından değerlendiremiyorum bile! Neredeyse taksitlendiremedikleri şey yok..