Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hangi Kredi Karti??
- Konu Sahibi canozumm
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Ben Akbank, Hsbc, Denizbank ve Finansbank'ın kartlarını kullandım.
En berbat olanı Finansbank sakın bulaşma ona derim :)
Bana göre en iyisi HSBC. Faiz oranlarına, nakit çekimde yapılan kesintilerin oranlarına falan bir bak öyle tercih yap derim ben.
Son faiz oranlarını, kesinti ücretlerini falan bilmiyorum çünkü.
Bana göre en iyisi HSBC. Faiz oranlarına, nakit çekimde yapılan kesintilerin oranlarına falan bir bak öyle tercih yap derim ben.
Ben Akbank, Hsbc, Denizbank ve Finansbank'ın kartlarını kullandım.
Karttan para falan cekmeyiz biz daha cok taksitle bisey almak icin kullanicaz
Annem kullandi hsbc hic taksit yapmiyolar tek geceriz diyolarmis:S
ziraat maximum ve akbank axess kullanıyorum ben yalnız akbankın senelik kart ücreti çok pahalı 80 tl ekstremde gördüğümde şok olmuştum ama avantajları çok fazla o nedenle bırakamıyorum
kredi kartına ben de karşıydım ama belirli bir geliriniz varsa ve ipin ucunu kaçırmazsanız çok yararlı bence
kredi kartına ben de karşıydım ama belirli bir geliriniz varsa ve ipin ucunu kaçırmazsanız çok yararlı bence
ziraat maximum ve akbank axess kullanıyorum ben yalnız akbankın senelik kart ücreti çok pahalı 80 tl ekstremde gördüğümde şok olmuştum ama avantajları çok fazla o nedenle bırakamıyorum
bak onu unutmuşum axess in yıllık ücret şoku var
genelde çoğu insan müşteri hizmetlerini arayıp kartımı kapattırıcam diyince bu ücreti sana iade ediyolar ama ben yapamadım bi bunu
ben ikinci senemde yapmayı düşünüyorum yoksa gerçekten iptal ettirecem 80 tl az değil ben yemedim sen ye hesabı baya koyuyorbak onu unutmuşum axess in yıllık ücret şoku var
genelde çoğu insan müşteri hizmetlerini arayıp kartımı kapattırıcam diyince bu ücreti sana iade ediyolar ama ben yapamadım bi bunu
eşimin yapı kredi world vardı bekarlığından..o çok iyiydi...yıllık ücretleri de geri ödedi...ama bir gün bir öfkeyle kapattı eşim...müşteri temsilcisini araması gerekti yok ulaşamadı çok beklettiler kızdı ben başka birşey için aramıştım vazgeçtim kartı kapatın dedisonra finanstan aradılar birsüre sonra kabul etti...o da abuk abuk yok ekstre ücreti yok şubeden yatırma ücreti kesti güya yıllık ücret yoktu...ondan memnun kalmadık.kapattı..sonra axess aldık o iyi bakalım..üyelik ücreti ekstreye yansımış..eşim aradı istemiyorum diye...ödeyip geri alma olmadı...hiç ödemedik....ama migrosta falan bazen gıdadışı güzel şeyler denk geliyor,eveşyası spor aletlerinde indirim oluyor ama axesse taksit yapmıyor...
Ben hemen hemen tüm kartları kullandım.finans bankın fix kartının kart aidatı yok faizleri aynı.en iyisi garanti bonus kart aidatı var ama hey heryerde taksitli alışveriş imkanı var hemde verdiği bonus kampanyaları ile yılda 200tl bonus kazandırıyor faizleri diğer bankalardan çok çok iyi ayrıca size özel müşteri hizmetleri var sorun olduğunda direk insanla muhatap oluyorsunuz ona buna bağlanmıyorsunuz.ayrıca şu çok önemli numarası hala 444 lü bedava dakikalardan kullanıyorsunuz.deniz bank taksit yapacağı Zaman ekstra ücret koyuyor garanti başka pos cihazından çekseniz bile size mesaj atıp taksit seçeneği sunuyor.Size tavsiye GARANTİ bonus tan başka kart kullanmayın.daha çok avantajı var yazsam çok uzun olacak bu kadar yeterli sormak istediğiniz başka birşey varsa cevaplayabilirim
Karttan para falan cekmeyiz biz daha cok taksitle bisey almak icin kullanicaz
Annem kullandi hsbc hic taksit yapmiyolar tek geceriz diyolarmis:S
Yoo hiç öyle bir sıkıntı yaşamadım ben 3 senedir kullanıyorum taksitlerde sıkıntı olmadı.
Axess ve world yani akbank ve yapı kredinin kartları taksit açısından en iyisi ama madem taksitlendirme önemli senin için o zaman akbank ya da yapıkredi ye başvurabilirsin.
Her kartın anlaşmalı olduğu iş yerleri farklı farklı. Onlara bakacaksın sen o zaman. Tek tek incelemen lazım.
Giyim mağazalarında hemen hemen her kart için taksit yapılıyor ama diğer alışverişleri bilemem araştırmak lazım.
Kizlar herkrse tesekkur ederim...
Bonus yada world kart bu ikisi aklimda suan ikisinden biri ...
8 yıldır tek bir kart kullanıyoruz world kart, memnunuz.
Bir kart var evde eşimle beraber kullanıyoruz ama öyle çok kart kullanan insanlarda değiliz, çok büyük şeyler alacaksak eğer kart kullanıyoruz.
8 yıldır tek bir kart kullanıyoruz world kart, memnunuz.
Bir kart var evde eşimle beraber kullanıyoruz ama öyle çok kart kullanan insanlarda değiliz, çok büyük şeyler alacaksak eğer kart kullanıyoruz.
Aynen bizde oyle ivira zivira kiyafeti market alisverisiydi onlara kullanmitcaz suan alacagimiZ eksiklerimiz var onun icin lazim plazma tv elektrik supurgesi gibi ihtiyaclarimiz var ...
World ve bonusun senelik ucretleri ne kadar ?